-->

Google+ Followers

Wednesday, June 27, 2012

Tak daftar sebagai PENGUNDI ??


Assalamualaikum uoals,


Tak lama lagi nak pilihan raya dah..
Korang dah daftar ke sebagai pengundi ???
Hehehhehe tanya orang lain.. Emma pun belum mendaftar pun lagi !!
Bukan apa, tak minat sangat politik nie !!
Nampak sangat tak ada sifat cintakan negara... adehhh
(mintak lempang laju-laju cam nie)
So bagi korang yang dah cukup umur untuk mengundi tu...
Boleh lah pergi mendaftar !!
Jalankan kewajipan anda untuk negara...
Cewaahhh dah macam iklan pulak...
Okay, Emma nak share dengan korang pasal something nie,


Semalam balik-balik je ada surat..
Eh, surat apa nie ?? Kalau surat hutang tak nak bukak..=p
Kalau surat nak dapat duit cepat-cepat Emma bukak ^_^
Korang nak tau surat apa yang Emma dapat ???

"Tahniah, anda telah berjaya mendaftar sebagai pengundi. "

Nama : Nur Azimah Mohamed Esa
No kad Pengenalan : xxxxxx-xx-xxxx
Cawangan pilihanraya : Zon Titiwangsa
Lokasi : SMK Puteri wilayah, KL

Okay, fine !! sekarang nie bila Emma mendaftar ??? 

Tengok kat bawah surat....

Oh... BARISAN NASIONAL yang tolong daftarkan.. Terima kasih lah.. buat susah-susah jer.. ^_^



www.tips-fb.com

7 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!