-->

Google+ Followers

Tuesday, June 26, 2012

COUNT THE DAY



Assalamualaikum uoals,


Gud Morning,
Rasa macam dalam mimpi je lagi 
Meh nak tampar laju-laju pipi nie !!
Eh, keapa  happy sangat nie ???
Hheheheh mestilah incik abang nak balik KL minggu depan !!
yeayyy hope semuanya berjalan dengan lancar !!
Next week besday Incik abang !!
So dia balik semata-mata nak tuntut hadiah.. adehhhh 
Hehhehe dun worry, ade punye hadiah dia...
And tak sabar pulak nak bercuti kat PD next week...
Dengan sape ????
Mestilah dengan incik abang, my sis and my beloved frenzzz...
Hope segalanya di permudahkan..
amin..


Tak sabar rasanya nak mandi laut.. 
Tengok sunset


And yang paling best tak sabar nak buat BBQ malam tu kat pantai... 
Wuhaaa syok nyer...


Mood cuti-cuti Malaysia ^_^

www.tips-fb.com

14 comments:

  1. Jom... kita bercuti sampai sunburn hoho

    ReplyDelete
  2. jgn lupa pakai sunblock....

    lama tak layan bbq...

    ReplyDelete
  3. Lama dah tak pergi ke PD semenjak pindah dari N9. Lol.

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti ye n enjoyss.... slm kenal n dah follow u 777

    ReplyDelete
  5. @:: Mrs.Eady :: waaa akak nak fly pegi mane ??? best nyer.. jeles nie..^_^

    ReplyDelete
  6. @Anonymous x nak sunburn.. nanti tak cun da..

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!