-->

Google+ Followers

Thursday, May 31, 2012

Makan-makan with my sis ^_^



Assalamualaikum uoalss,

Sebelum nie just dengar jer orang cakap best makan burger bakar..
Best sangat ke ???
Hahahha kalau dah try nanti Emma update kat korang ek =)


So hari nie nak pergi try dengan akak lalink Emma..ngeeee (Nana)
So kejap lagi ... after office hour...
Maka berlari lah mengisi perut yang kecik nie..
Hahahha ade Emma kesah ???
Janji kenyang...


www.tips-fb.com

16 comments:

  1. burger bakar?ehhh xpernah mkn la hehe..

    ReplyDelete
  2. k kim salam kat kakak.. g makan berger tu.. supaya tak gastrik kemudian hari

    ReplyDelete
  3. Mak ai! Burger bakar macam dalam pic tu ke? Berapa lapis tu? Huhu, makan tu kenyang 5 hari 5 malam.. hiks! ^_~

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum emma...sweetnya sape tu...:)

    ReplyDelete
  5. allolololooo...

    tomey pakai spek gitu..

    ReplyDelete
  6. @♥ Cik EylaDiLLa ♥ tak pernah ??? try lahh.... confirm tak nak makan burger da 2 hari ^_^

    ReplyDelete
  7. @Misz Mieza hahahha tak la sampai 5 hari 5 malam... 2 hari cukup lah.. ^_^

    ReplyDelete
  8. @maszull wsalam mama, owhh tu akak emma...

    ReplyDelete
  9. @Mohd Lokman Bin Ramli erkkkk emma makan yang single je... hehehhe yang tinggi macam tu tak larat la... hahaha ^_^

    ReplyDelete
  10. @Siti Asiah nak ??? meh datang sini try ^_^

    ReplyDelete
  11. wah sedapnya tgk beger tue...iman lain kali mamam tau..kan da kne gastrik..

    ReplyDelete
  12. hi. jom join segmen pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/segmen-pka-rahim-ada-lagu-tu-best-ke.html

    tq :))

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!