-->

Google+ Followers

Wednesday, July 4, 2012

PEREMPUAN VS LELAKI



Assalamualaikum uoals,

Mood agak-agak bz this week !!
Sakit otak rasanya !!
Bila setiap hari pergi site..
Semata-mata nak settlekan problem kat site !!
Dan bila setiap kali pergi site mulalah indon and bangla duk pandang-pandang !!
Adeh, rasa nak sekeh-sekeh and cungkil je mata dorang !!
Bila Emma tanya kat dorang,
" Kenapa pandang saya macam tu ??? "
Korang tau apa jawapan dia ???
" Macam pelik bila tengok boss perempuan datang site !! selalu boss lelaki je datang site !! "
Adehhh, kenapa???
Tak boleh ke ???
Zaman sekarang kerja lelaki pun perempuan dah boleh buat !!!

" Jangan pandang ku sebelah mata, hanya kerna aku wanita,
Walau ada kelemahannya, engkau pun apa tidak nya.... lalallalalala "

Dan tau apa jawapan Emma kat dorang ??

" Dalam dunia nie, apa yang kita tak pernah buat and orang sangka kita tak boleh buat, kita kena buktikan yang kita mampu buat walaupun kita seorang PEREMPUAN !! "



Hahahahhaha maka... bergemalah tepukan dari dorang semua...

Nota kecik : Mood senyum sampai telinga jap ^_^



www.tips-fb.com

4 comments:

  1. Bos perempuan, mampukah anda belanja makan pekerja2 ni? Bos lelaki selalu je buat. lol.

    ReplyDelete
  2. baik lelaki ataupun perempuan.. masing2 ada kelebihan tersendiri :)

    ReplyDelete
  3. agaknye mamat indon tu berkenan kat emma kot... hehehe

    ReplyDelete
  4. Apa berkenan! Kena tanya en.laling dia dulu kalo indo tu nk kt cik emma kn.. haha

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!