-->

Google+ Followers

Thursday, May 10, 2012

TAHNIAH !!!!



Assalamuailaikum uoalss,

Dalam kesibukkan yang melanda,
Attend kenduri sana sini,
Lupa pulak nak share dengan korang semua,
Yang Si kembar dah pregnant !!!
Alaaaa ingat lagi tak si kembar Emma yang kawin on 1 April hari tu ???
Tak ingat ??? ishhh KLIK SINI
Emma happy sangat coz si kembar dah pregnant...
Alamak.. tak lama lagi jadi mak cik la macam nie ???
Tak pelah mak cik yang Vouge !! kan..kan ??


Nota kecik : ~~ Happy ..happy.. and happy... congrats both of u =)

www.tips-fb.com

6 comments:

  1. musim kahwin skrg kann..

    jom singgah blog pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/jom-register.html

    tq :)

    ReplyDelete
  2. tahniah utk kembar emma..xpe jd auntie comey sokmo..=)

    ReplyDelete
  3. @Eyqa Hasnan hehehhe tq lalink (jwb bagi pihak si kembar )

    ReplyDelete
  4. @Pka Rahim tau tak pe... member emma pun ramai yang dah kawin =)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!