-->

Google+ Followers

Friday, May 4, 2012

BEN ASHAARI tanya blogger sapa nak ?




Jangan malu-malu, 
Jangan segan-segan,
Meh kte tukar link !!! =)

" Bukan blogger popular, bukan gila glamour, tapi berceloteh tanpa mengeringkan air liur dari otak kecik turun ke papan kekunci maka terhasil lah celoteh dari bibir kecik Emma Eema "


www.tips-fb.com

23 comments:

  1. ya sy berminat :)

    pkaemerald.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. cik lynn terima...=)

    dh lma follow sini n dah masokkn dalam bloglist...=)

    ReplyDelete
  3. ANDA SUDI BERTUKAR LINK DENGAN SAYA?

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. minat.. da letak da ur link...
    put mine too

    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    ReplyDelete
  6. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum emma....yer mama terima n mama dah letakkn bloglink emma kat bloglist mama yer...:)

    ReplyDelete
  8. blog anda kini dalam bloglist niera..sudi bertukar link dengan niera?

    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  9. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA.

    blog anda sudah pun berada di bloglist nana.

    :')

    ReplyDelete
  10. Ya, saya berminat :)

    http://budakshumort.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  11. iman da lama follow emma dan minat juga =)

    ReplyDelete
  12. Ya saya berminat ;)) Dah letak kat blog list.

    http://kata-kata-kiki.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  13. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  14. Ramainyaaaa...tak nak la join sebab emma dah pemes..hehehehehe

    ReplyDelete
  15. Berminat tak tukar link dengan saya?

    http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  16. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://www.kyrahizrina.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  17. berminat tak tukar link dengan saya ?
    jom

    http://kelimenari.blogspot.com/2012/05/segmen-xix-ben-ashaari-tanya-blogger.html

    ReplyDelete
  18. Anda berminat untuk bertukar link dengan saya??

    http://www.hafizaiman95.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  19. Ya, saya berminat ('',) Link anda akan dimasukkan dalam list
    http://zamani84.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  20. SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN ANDA!

    ReplyDelete
  21. Berminat tak tukar link dengan saya?

    http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete
  22. Berminat tak tukar link dengan saya?

    http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!