-->

Google+ Followers

Monday, May 14, 2012

Cinta jarak jauh, berhasil ke ??



Assalamualaikum uoalls,

Pagi-pagi nie mood happy jer...
Ntah tak tau kenapa,
Padehal malam tadi bad mood je..
Opss lupa pulak,
Emma nak share dengan korang tentang Cinta jarak jauh !!
Korang rasa berhasil ke ???
Emma tak boleh nak cakap apa-apa,
Coz Emma pun melalui proses yang sama..
Hehhehe sorang di KL, Sorang di Sabah !!
Adehhh... sedih nyer....
Tapi kasih sayang tak menjadi penghalang walaupun jarak memisahkan.. cewaahhh
Apa yang penting dalam suatu perhubungan ialah KEJUJURAN..
Itu yang Emma selalu guna dalam relationship..
Kalau masing-masing tak JUJUR,
So semuanya tak kan berhasil pun !!
Then korang kena TRUST EACH OTHER
Apa pun korang kena discuss,
Tak payah nak cepat  percaya dengan kata-kata orang lain...
Urm, Emma pun tak la tahu sangat,
But dua kunci yang Emma sebut tu ...
Permulaan segala perhubungan !!! betul tak ??



Nota kecik : Mood jiwang pagi-pagi nie... heheheh jangan marah.......
www.tips-fb.com

17 comments:

  1. saya juga pecinta jarak jauh satu ketika dahulu..alhamdulillah dia kini milik saya..^o^

    ReplyDelete
  2. hee suka entry ni :) insylh..ada jodoh tak kan ke mana :D

    ReplyDelete
  3. sy setuju dgn emma..dua kunci tue sgt penting dalam hubungan jarak jauh..

    ReplyDelete
  4. dulu pernah tapi cinta tu tamat tengah jalan sebab allah sayang dia lbeh dr saya sayang dia :)

    ReplyDelete
  5. insyaallah..ada jodoh ada la..
    nice entri..singgah dan follow..
    follow back :)

    ReplyDelete
  6. @permata biru ALHAMDULLILAH, semoga bahagia emma doakan..amin =)

    ReplyDelete
  7. @nadia farhana owhh sorry nadia. Semoga Allah tempatkan dia di kalangan orang yg beriman. amin

    ReplyDelete
  8. @kynainsyaALLAH Kyna =) thank you soo much

    ReplyDelete
  9. waaah jiwang emma pepagi2 nie...=)

    ReplyDelete
  10. @Ayu Iman ntahh.. tetibe mood jiwang pulak =)

    ReplyDelete
  11. seorang pecinta jarak jaoh gak.. dipisahkan antara laut china selatan..hahah... kadang2 rasa cemburu bila tengok orang lain dapat bersama yang tersayang setiap hari... tapi kita terpaksa melalui phone,skype dan sbg nya.. insyallah.. jika allah mengizinkan.. dia akan menjadi milik kita..;)

    ReplyDelete
  12. jauh ny cinta eema. urg sabah bha. ptut handsem. muga eema bahagia.

    ReplyDelete
  13. Masih lagi bercinta jarak jauh. 11 tahun perkahwinan, kami hanya bertemu di hujung minggu selepas meredah ratusan kilometer. Betullah tu, kejujuran, kesetiaan, percaya dan pengorbanan di samping sentiasaaaaa menyiram kasih sayang walaupun sekadar dalam sms...

    ReplyDelete
  14. @MomoINSYAALLAH.. semoga apa yang di impikan menjadi kenyataan.. amin

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!