-->

Google+ Followers

Wednesday, May 9, 2012

Macam mana nak jadi PISAU CUKUR ???



Assalamualaikum uoalss,

Entry hangat dan panas hari nie...
Macam mana nak jadi seorang wanita PISAU CUKUR yang berjaya !!!
Ada sesiapa yang berminat tak ???

Okay Emma nak list kat korang syarat-syarat nya :~

~ Korang kena CANTIK !! kalau tak cantik korang kena jadikan diri korang cantik !! 
(Lelaki kan suka pada perempuan yang cantik)

~ Korang kena pandai bergaya.  
(Ada style yang mampu menarik minat si mangsa)

~ Korang kena lemah lembut, pandai berkata-kata (mulut manis)

~ Korang kena jangan terlalu jujur.

~ Korang kena jadi seorang yang mata duitan !! 
(dalam mata nampak simbol RM jer...)

~ Dan yang penting, korang kena cari mangsa yang berduit je tau !!!

Dengan adanya syarat-syarat nie...
Korang boleh menjadi si pisau cukur yang berjaya!!
Gud luck !!!


www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!