-->

Google+ Followers

Tuesday, May 8, 2012

Bila pengapit letak jawatan ...



Assalamualaikum uoalls,

Ingat lagi tak emma pernah buat entry tentang pengapit ???
Meh KLIK SINI kalau korang nak tau...
So Emma dah jadi pengapit untuk my best fren on last sunday...
So dengan nie...
Emma dah letak jawatan jadi pengapit...
Dalam erti kata lain...
Malas nak enterframe banyak sangat...hehehhe
Sebab apa ??? hehehhe tak nak la... orang kata nanti kawin lambat !!!
Adehhh tak nak..tak nak.,.. nahi..nahi... musje tum pyar karoge ??? ahhahahha
Main bantai je sebut ... hahahhahahah
So.. meh cuci mata jap weeding my best fren kat Mambau negeri sembilan =)





Waaahhh sapekah yang ayu sangat berbaju kurung putih tu ???
Hahahhah  masuk bakul angkat sendiri pulak,...
Bila dah jadi pengapit.. kena pulak jadi assistant tak berbayar photographer...
Hehehhe tu baru sikit je.. idea Emma n photographer...
Kalau korang nak tengok lagi ???
Korang boleh search OSMI PHOTOGRAPHY kat fb.. kalau malas.. tekan je link tu...


www.tips-fb.com

2 comments:

  1. haha...sweet emma kt dlm gambar tue..xdelah lambat sgt kawen..insyaallah pasni emma pulak naik pelamin k...=P

    ReplyDelete
  2. @Ayu Iman heheheh iman =) sweet ker ?? ahaksss malu pulak nie.. nak senyum sampai telinga la cam nie.. ehhehe

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!