-->

Google+ Followers

Friday, May 25, 2012

TAHITI ISLAND SYURGA DUNIA



Assalamualaikum uoalsss


Mood tepi pantai memang tinggi,
Entah bila dapat pergi pun tak tahu laaah..
Sibuk dengan kerja,
Dengan class yang bakal bermula...
So kena fikir kan masa yang sesuai...

But Emma nak share dengan korang tentang TAHITI ISLAND
Terletak di kepulauan society dan merupakan pulau terbesar di French Polynesia..
So Emma nak jamu mata korang semua dengan keindahan TAHITI ISLAND nie...






Cool tak bila lepak makan atas air ???
Memang cool kan ??? 
Tapi tak ada ombak ke ???
And bila air pasang... jeng..jeng...
Lari laaa cepat-cepat sebelum tenggelam dengan meja dan kerusi sekali 


www.tips-fb.com

3 comments:

  1. waaa...cantik gila...xpenah lg dgr nma island ni...mmg bes kalu bleh lepak dlm air cmtu...=)

    ReplyDelete
  2. memang best kalau dpt gi sana

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!