-->

Google+ Followers

Wednesday, May 23, 2012

SURAT yang di TUNGGU !!



Assalamualaikum uoals,

Mood sangat-sangat happy,
Tak tau nak cakap macam mana !!
Yang nyata hanya ALLAH yang tahu perasaan nie !!
Kalau boleh nak jerit kuat-kuat...
Betapa happy nya sekarang nie !!

Korang nak tau tak nape Emma happy sangat ???


Haaa tuuu dia, dah tepek kat screen besar-besar !!
Ngeeee.... thanks kepada yang mendoakan Emma
And thanks to blogger Kaki wayang coz dia dah tolong buat support letter untuk Emma... ngeeeeeee
Thank youuuu soooo much uoals,
Next week dah nak kena pergi daftar =)
Tak sabar pulakkkk......
Then 16 June, Emma bakal menjadi seorang STUDENT balik !!!
Lepas 2 tahun setengah menunggu.... 
Akhirnya.... dalam gengaman !! aminn

www.tips-fb.com

9 comments:

  1. tahniah sesangat emma akhirnya..huhu..iman pulak lom lepas lgii..tapi insyallah mgkin menyusul kemudian.gud luck ya...hapy to u=D

    ReplyDelete
  2. congrat emma.. "back to school again"..hiiihii

    ReplyDelete
  3. @Ayu Iman hehhe thank you iman =) Insya Allah.. sabar menunggu okay

    ReplyDelete
  4. @sweetsourlife ngeeeeeeee... tau tak pe... back to school

    ReplyDelete
  5. I'm pretty new at this place and adore the design, could you let me know me where you bought this theme? You can contact me on my e-mail…looking forward to hear from you
    HTTP://www.KneeNeckBackPain.com/

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum emma...tahniah yer sbb dpt sambung belajar lg tawaran nyer kat UTM Skudai ke...

    ReplyDelete
  7. @maszull WSALAM mama =) terima kasih.. hehehhe tak la.. emma mintak dekat KL je.. so main campus kat utm semarak =)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!