-->

Google+ Followers

Tuesday, May 8, 2012

Sape dapat sambut bunga ... dia KAWIN dulu... !!!



Kalau korang attend weeding ...
Mesti korang tengok pengantin akan pegang " hand bouquet " !!
Betul tak ????
Then ending majlis... pengantin akan baling bunga tu....
Dan akan di sambut oleh si gadis-gadis yang belum kawin...
Dan orang cakap " sape yang dapat sambut bunga tu dia akan kawin lepas nie "
Biasanya mat and minah saleh lah yang buat...
But... on my best fren weeding...
Kteorang dah buat... tapi just photoshoot untuk weeding my fren laaa...
"Geng.. ready.. !! sape dapat bunga diaaa......"
Tak sempat lagi habis ayat Emma....
Bunga tu dah sampai kat tangan si Eiman...
Hhahahhahaha then kteorang dah gelak-gelak da...
Coz memang the next bride is Eiman =)
So... tiba-tiba Eiman pulak yang dapat... hahahahhahaha
So... waiting for my next entry....


www.tips-fb.com

9 comments:

  1. @Phathahahah phat =) harussss laaa...

    ReplyDelete
  2. Ada tak masukkan saya dalam BLOGLIST JUN?

    ReplyDelete
  3. @Kaki Wayang jap yer azri.. tak sempat nak update lagi nie.. hehehe

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum emma...untungla sape yg dpt dulukan...:)

    ReplyDelete
  5. Lepas baling bunga...apa bende yang yg kita 'kena' tiru ?

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!