-->

Google+ Followers

Wednesday, May 30, 2012

Bila perempuan suka ber " make up "



Assalamualaikum uoalsss


 Tetiba terlintas pulak nak share dengan korang semua,
Bila Emma hang out mana-mana,
Confirm nampak laaa student yang baru nak meningkat remaja...
Dengan make up yang penuh dekat muka
Macam-macam warna ada
Kadang-kadang tu nak tergelak pun ada
Bila warna yang dorang pakai tak kena langsung dengan warna kulit dorang 
(oppssss sesi kutuk jappp )


Tapi memang real. Dulu Emma suka lah make up nie..
But in simple mode laaa...
Emma tak suka yang crowd.. or show off sangat
NATURAL is more better??
Am i right ??
But tu dulu laa...
And sekarang... serius Emma memang tak minat nak pakai make up..
But why ??? entah... bila Emma pakai make up Emma rasa macam something melekat kat muka..
Haaaa confirm tak selesa kan ???
But sometimes kalau Emma pergi weeding pakai lah jugakk.
But tak sempat sampai rumahhh...
Make up tu Emma dah buang...
Sebab tu Make up removal sentiasa Emma bawak bila pergi mana-mana

Sebab Make up.
Perempuan sanggup berhabis duit !!
Betul tak ???
Nak cantik la...
Of course !!


www.tips-fb.com

16 comments:

  1. ahahaha sama bila ada event penting baru pakai or time bosan2 :P

    ReplyDelete
  2. serius x suka make up~ x pndai pn make up even mummy sndiri mak andam...huhu (:

    ReplyDelete
  3. @Wani Tralala ahhaha tau tak pe.. tak best pun pakai make up nie...

    ReplyDelete
  4. @Alynn Nyzaa ngeeee kena blaja tu dari mummy... buat duit walaupun tak minat

    ReplyDelete
  5. ahaha...nnt la da kerja esok2 baru bljr~ huhu..

    ReplyDelete
  6. nana plak tak pandai make upp. suka kot tp tak pandai huhu

    ReplyDelete
  7. rimas sebenarnya pakai meka up tue..selalunya iman lebey suke natural..

    ReplyDelete
  8. Sllu gk nmpk dak2 remaja/dak2 sekolah pakai mekap tebal2...kita yg tgk neh pon rimas n kalo pakai kt dri sndri xtau lh cmner...huuu

    ReplyDelete
  9. Muka Fie pucat bila natural..
    So Fie prefer natural make up everyday...
    Setiap hari la make up EXCEPT duduk rumah or pergi kedai dekat rumah la...

    ReplyDelete
  10. cik lynn pn xska mke up..pkai ntk p dinner je...=)

    ReplyDelete
  11. @Alynn Nyzaa ngeee boleh belajar.. but jangan amalkan ek =)

    ReplyDelete
  12. @Nana Jay kalau minat kenalah belajar... banyak tutorial dalam you tube =)

    ReplyDelete
  13. @Ayu Iman hahahah tau tak pe.. sejak keje kat office baru.. memang jarang emma bermake up ^_^

    ReplyDelete
  14. @iEdAtu lahh padehal dorang still sekolah lagi =) rajin nyer nak bermake up ekk

    ReplyDelete
  15. @Fienazzuki owhhh, one of my fren pun jenis muka yang pucat.. so dia kena selalu bermake up.. once tak make up.. tu dia nampak macam lebam je muka dia..

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!