-->

Google+ Followers

Friday, May 4, 2012

Eh, betul ke nie ???



Eh, betul ke nie ???
Emma boleh dapat power ntah dari mana ntah...
Power apa ??? power semangat lahhh .. jangan fikir bukan-bukan okay =)
Yerlah, Emma tak sangka boleh pulak nak drive dari office ke Cyberjaya ???
Selalunya duduk sebelah je..
Ni pagi tadi tetiba kena pulak !!!
Kerna terpaksa...
Maka Emma beranikan diri jugak lah nak drive...
Bila dah drive... 
Ehh, betul ke nie ???
Dari rasa takut terus relax je...
Dari rasa tak confident terus jadi confident !!!
Boleh pulak duk harung jammed dari Ampang sampai ke Max Highway...
Dengan kete yang bersimpang siur bak ular kena palu...
Emma redah jugak...
Macam selalu pulak drive...
Hehehehe dah masuk highway...
 " Alahai... nape la dorang nie potong aku jer ??? "
" Slow sangat ke aku bawak ??? "
Tengok kat meter...
Eh dah 120 km/jam da...
hahahahha ingat pesan mak...
" Jangan bawak kete laju-laju "
So kena ikut... hehehehhe 120km/jam cukup lahhh...
So da tak takut da....
Boleh ajak ayah pergi booking keta da... yeayyyy !!!
Alamak downpayment tak cukup lagi =(
Opsss lupa pulak.... kan ada my cayangggg kat sabah tu... hehehehhehehe



www.tips-fb.com

11 comments:

  1. kenapa tak drive sebelum ni?

    ReplyDelete
  2. Haha.. bwk kete tu ati2 taw.. xpe2 nnt kita g tgk kete kt hardware k.. bli kete tolak je lah..

    ReplyDelete
  3. wah emma da bley drive sndiri..pasni leh bawak iman jejalan bila dtg kl jumpa emma nty=)

    ReplyDelete
  4. @Feza takut sket lepas penah excident dulu.. hehehe

    ReplyDelete
  5. @Ayu Iman boleh.. x de hal.. meh..meh.. nak naik kete sorong ke ???

    ReplyDelete
  6. xmahu kete sorong laa...keta betul laa..hihi..

    ReplyDelete
  7. leh bawak kite pi jalan lepas ni dah.haha

    ReplyDelete
  8. xpa...nanti lama2 dah xtkot dh...=)

    ReplyDelete
  9. What light of day isn't today?

    ReplyDelete
  10. tag awak di dalam post ini.. Maaf tak minta kebenaran awak dulu.
    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!