-->

Google+ Followers

Wednesday, May 2, 2012

Hantu Jepun ???? oh No !!!!!!!!


Malam tadi tengoklah cerita hantu kat Astro,
Mentang-mentang Astro bagi layan FREE ...
So layannnnn !!!!
Then before nak tidur, nampak lah pulak cerita hantu...
" Sini ada Hantu "
So layan je lah dengan kakak sambil gelak tengok gelagat hantu yang kelakar !!!
Then tiba kat satu part yang kisah pasal hantu jepun kat sekolah !!!
Teringat pulak kisah yang Emma dengar masa sekolah dulu....
Alaaa kisah hantu jepun duk berkawad kat padang sekolah....!!
Konon nya, kawasan sekolah tu dulu markas tentera jepun !!
So ramai lah yang kena bunuh dengan si jepun.. kena pancung, tembak, seksa... semua ada lahhh...
Then, bila Malaya dah merdeka..
Kawasan tu di jadikan kawasan sekolah... 
So nak di jadikan cerita...
Ada lah senior sekolah yang nak pergi tandas waktu malam,
Tiba-tiba dia dengar bunyi orang berkawad dekat padang sekolah.
Dia pun pergilah jenguk...
Then apa yang mengejutkan...
Dia nampak hantu  jepun tengah berkawad kat tengah padang tanpa kepala...
Jengg..jenggg.... 


Haaa macam tu lah cerita nya,
Rasanya confirm korang pun ada cerita yang sama kan ???
Ingat lagi masa sekolah dulu...
Konon nak takutkan member laa...
Cerita la pasal cerita hantu jepun nie...
Cehhh tipah terkena !!! Kat sekolah dia pun ada cerita yang sama....
Adehhhhhhhhhh... ntah sape lah yang menjadi pereka cerita glamour nie ek ???

Nota kecik : hahahahah sorry tak letak pic hantu coz Emma nie memang penakut tengok hantu.. hahahahhaha


www.tips-fb.com

5 comments:

  1. semua sekolah ade citer jepun nye.tah betol tah idak.haha

    ReplyDelete
  2. Yer ker.. tp kt bilik bedah sy lg banyak hantu.. keliling.. nampak n x je.. ada sekali tu, sampai ikut blk umah, sampai kt pintu pagar dia stop.. tgh mlm dia duk main cakar cermin tingkap.. nasib baik bapak mertua bagi ayat2 suruh bg.. cuak jugak lah..haha..

    ReplyDelete
  3. @Anonymous owhhh Emma yang duk cakar cermin tu sebenar nye =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu.. yer ke.. rugi nya

      Delete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!