-->

Google+ Followers

Friday, May 11, 2012

Impian nak amik MASTER !!



Assalamualaikum uoalls,

Wahh mood  yang bz tapi sempat nak update sikit !!!
Semangat berkobar-kobar bila boss bagi semangat tadi...
Hehhehehe hope dapat sambung study !!
Cuak pulak bila fikir result nak buat PJJ next week !!
Hope ada rezeki.. kalau tak ada.. tak pelah dah ada plan B..
Oh ya, yang best nya bila boss cakap one day,
" I will give this company for you to handle "
Waaahhhh kena kerja rajin-rajin macam nie =)
Oh ya, sempat lah duk joking dengan my boss,
Before 30 years old...
" Nak ada Master "
So kena kejar sampai dapat impian tu !!! InsyaAllah,
Memandangkan incik cayang pun tak membantah...
Malah lagi bagi sokongan .....
So semangat semakin berkobar-kobar !!
Jeles jap... coz incik sayang dapat further study dekat India...(Medical course)
So... tak aci laaaaaa...
Nak jugak !!!
Hope impian menjadi kenyataan.. Insya Allah


Nota kecik : Hope IMPIAN menjadi keyataan !!
www.tips-fb.com

6 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!