-->

Google+ Followers

Thursday, May 3, 2012

"SEGMEN NASZ : NASZ DAN SAYA ADALAH BLOGGER"




Kenapa Emma jadi blogger ???

Hurm... sebelum nie tak pernah terfikir or tergerak hati pun nak jadi seorang blogger.  But minat tu jadi semakin bersemangat bila tengok one of my fren yang buat blog.  Bila tengok. tiba-tiba tergerak dari hati kecik nie untuk menjadi seorang blogger.  Dan minat tu jadi semakin tinggi bila kenal dengan ramai blogger, tak kira blogger yang dah femes or masih di tahap beginner.  Then Emma selalu fikir, kenapa Emma nak jadi seorang blogger ???? dan jawapan nya ialah....

" Emma bukan nak kejar glamour, bukan kejar nama... Emma menulis dari otak kecik turun ke papan kekunci maka terhasilah celoteh dari bibir kecik tanpa mengeringkan air liur Emma Eema "

www.tips-fb.com

8 comments:

  1. emma boleh jadi blogger tegar lepas nie=)

    ReplyDelete
  2. thanx sudi join segmen saya ni. hehehe.

    ReplyDelete
  3. dr segmen yg sama...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  4. sma la kita..ska tgk blog kwn...=p

    http://lynnlinda.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  5. Wowww..'dari otak kecik turun ke papan kekunci' Smartlah ayat tu.Saya suka.Ha ah,saya setuju tu.Mau jadi blogger bukanlah sebab maw kejar glamour :P

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
  6. nice,,singgah dri segmen same..jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html thanx:)

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari segmen yang sama. jom ke blog sy ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!