-->

Google+ Followers

Monday, March 12, 2012

Siapa peminat Rollerblade ??? angkat tangan !!!

11.30am@wangsa maju

Assalamualalaikum and selamat pagi reader and follower !! Hari Isnin and hari pertama minggu nie !! Mood sangat-sangat lemau and malas.. memandangkan cuti hujung minggu dua hari yang di habiskan dengan keluar shopping  tapi apa pun tak beli =( adehhh sangat lah sedih.  Bukan apa, dah tak ada yang mampu menarik perhatian. Bayangkanlah ada berpuluh-puluh kedai dalam satu shopping complex tapi satu pun tak berjaya menarik perhatian si mata kecik nie !! hurm macam mane ek ???(sambil garu-garu kepala).

Oh ya, siapa peminat sukan extreme ROLLERBLADE ??? yeayyy mesti ramai yang minat kan ??? Ingat lagi time sekolah dulu mintak ayah belikan rollerblade =) kesudahannya kat Taman Tasik Titiwangsa la tempat nye Emma habiskan weekend dengan main roller blade. Macam-macam skill la boleh buat dulu. Kalau sekarang ?? adehhh mampu lagi ke nak buat !! memandangkan rollerblade dah gantung lepas insiden yang menyakitkan.. heheheh konon-kononnya taubat la tak nak main lagi. serik !!! Tapi bila semalam, wuhaaaa feel lama datang balik =)



Korang perasan tak dekat Sungei Wang ada satu park untuk korang main Roller blade??  Emma dah perasan tempat tu dah lama da. Tapi tak survey pun brape entry dia.. hehehehe but semalam memandangkan nak shopping tak de pape yng menarik, langkah kaki ku hayun menuju ke skate park.. Bila  tengok per entry murah je... apa lagi???? lepas gian la... heheheh nasib lah jumpe member kat sane. So ape lagi.... jommmm layan main roller blade =)

Kalau yang agak-agak dah lama tak pergi clubbing tu boleh lah rasa feel dia.. hehehe sama  dah macam pegi clubbing bezanya nie extreme park =) but majoriti kat situ adalah chinese!! tapi ada Emma kisah??? siap boleh jadi member pulak kat situ... hehehhehe sempatlah nak tunjuk skill lama yang dah berkarat. Maka diri pun jatuh bak nangka ... adehhhh ade Emma kesah ??? hehehhehe




okay nie dia punya website http://www.owg.com.my/roller.html korang boleh tengok harga dia murah je pun.. korang nak duduk kat situ sehari suntuk pun tak ada sape nak marah =)


www.tips-fb.com

16 comments:

  1. ai suka main roller blade.. skang neh pon ada niat nk beli roller blade.. hehe~ tungguuuu~

    ReplyDelete
  2. *SiRibenMerah : ek ??? yeaayy ade geng !! jom nanti kte buat gath main rollerblade.. hehehe =)

    ReplyDelete
  3. emma kite pun suke main rollerblade ini mse skolh dlu..huhu...mmg da karat rollerblade kite haha..rindu time tu..skrg xde mase nak main tu semua rollerblade kite pn da xde...lasak jg emma ni..hihi...

    ReplyDelete
  4. Ayu Iman : heheheh lasak ker??? tak lah. Biase jer.. =)

    ReplyDelete
  5. Mana nak cari kedai jual roller blade ek.. Puas pusing2 cari.. X jumpa pun..

    ReplyDelete
  6. join la fb A Tean in 9 http://www.facebook.com/ATeamLine?ref=ts&fref=ts

    ReplyDelete
  7. emma.. hiihi sy tgh nk cari roller blade ni. yg dulu punye dah xmuat... hihi. so nk beli yg bru & yg murah.. tp da tkn link tu , nothing found la..kt mn ek nk cri rollerblade?

    ReplyDelete
  8. Emma reply plez kwana pon mencr kasut ni untuk Anak2.. D Mna tempat jual yea?

    ReplyDelete
  9. @wananiewana boleh cari kat mid valley, emma ada nampak satu kedai yg jual.. but lupa lah pulak nama dia.. kedai tu ada jual alat sukan skali.

    ReplyDelete
  10. @Anonymousboleh cari kat mid valley, emma ada nampak satu kedai yg jual.. but lupa lah pulak nama dia.. kedai tu ada jual alat sukan skali.

    ReplyDelete
  11. @Fazil Abdullahboleh cari kat mid valley, emma ada nampak satu kedai yg jual.. but lupa lah pulak nama dia.. kedai tu ada jual alat sukan skali.

    ReplyDelete
  12. http://nolskateputrajaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. kat mudah ada byk yg rege brpatutan.. used & new pon ada

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!