-->

Google+ Followers

Thursday, March 15, 2012

1stSegmen : Kenangan ambil Result SPM


Yuhuuu Selamat pagi =) bangun pagi tadi rasa sangat Fresh membuatkan diri terasa nak buat segmen !! Hehehehe first time Emma nak buat segmen =) tak tau lah dapat sambutan ke tak. Hope dapat sambutan dari korang semua untuk percubaan pertama Emma =)

Syarat dia ??? senang je !!

1) Korang letak entry bertajuk " KENANGAN AMBIL RESULT SPM BY EMMA".
2) Korang tulis lah entry korang tentang pengalaman korang time ambil result SPM.
3) Link kat entry nie.

Hehehehhe tapi sorry lah, percubaan pertama tak ada hadiah laa... hehehhe tapi korang dapat blogwalking and kenal dengan blogger baru or lama.  Yang penting " DAPAT TAMBAH KENALAN " kan ???

Tarikh tutup ??? Urm sampai 22 March 2012. Gud luck all



www.tips-fb.com

9 comments:

  1. The first one maybe, (: - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/kenangan-ambil-result-spm-by-emma.html

    ReplyDelete
  2. @Bro Framestone huhuhu Bro kejammm wuhaaaa tak pe tgu mcd tak smpi2 lagi =)

    ReplyDelete
  3. jemput join sini jugak....


    http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. haha..emma ayu time result xde citer best..cmne nk wt segmen tu...

    ReplyDelete
  5. join:)

    second people maybe...
    salam kenal..

    http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/2012/03/hye-kawan2-sihat-kali-ny-kina-nak-join.html

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!