-->

Google+ Followers

Monday, March 12, 2012

Blogger jangan cepat melatah !!!

01.50pm@wangsa maju

"Jadi blogger kena sentiasa cool emma. tak boleh cepat melatah dan yang penting mesti bersedia menerima kritikan..." comment by Eqbalzack

Wuhaaa sangat terharu baca comment Abg Eq, memang Emma akui abg Eq memang banyak memberi nasihat !! thanks abg Eq =) Yer, kalau nak jadi blogger jangan cepat melatah =) tak semua orang orang suka apa yang kita tulis.  Dan setiap kritikan kita kena terima dan anggap sebagai satu kritikan yang positif.



Sebab apa Emma berblog ??? Hurm Emma berblog bukan sebab Emma nak cari publisti, nak glamour atau nak orang kenal Emma.  Tapi Emma berblog just untuk suka-suka, Emma nak share dengan reader setiap detik and pengalaman yang Emma lalui.  Setiap manusia ada detik suka dan duka mereka kan ??? and di setiap gambar ada cerita yang tersendiri.

And sekarang, Emma selalu bertanya pada mereka yang lebih berpengalaman dalam blog macam mana nak buat reader datang and baca blog kita!! Practice make perfect !! so untuk jadi seorang yang berjaya kita kenalah ada usaha untuk majukan diri sendiri =) 

Thanks to blogger yang pernah kritik blog emma =) Belog MTT Ben Ashaari eqbalzack kaki wayang Jejaka Stylo and Bro Framestone.  Segala komen dan kritikan di terima secara baik =) hahhahahaha


www.tips-fb.com

12 comments:

  1. dah apply Projek 100 Bloggers yang bro anjurkan x...??

    ReplyDelete
  2. sod..ba..ro.. sabar.. tanda orang beriman.. kena cool dan dalam masa yang sama, kena tegas dalam melakukan keputusan.. wee

    ReplyDelete
  3. @Bro Framestone nak apply, tapi PV tak sampai range yang nak tu lagi ... wuhaaaa sedih nye =(

    ReplyDelete
  4. @hanna aleeya hahahahhaha ye betul tu. Tak sabar and tegas kita x kan dpt apa yang kita nak =)

    ReplyDelete
  5. @Thalhah Amir thalhah.... kritik laaaaa hehhehehhe eh nape dengan web SNB ???

    ReplyDelete
  6. hehe...alamak! ada comment abg eq laa..
    tapi emma, hakikatnya mmg mesti cool, jgn cepat melatah sebab kalau melatah ada ada yg main tarik rambut nnt..hehe

    ReplyDelete
  7. @eqbalzack hehehhe tu la kena cool je.. alahai isu tarik rambut nie kena elak jauh-jauh nie =)

    ReplyDelete
  8. kadang kadang, apa yang kita tulis dengan apa yang org baca berbeza dari pendapat kan =='

    ReplyDelete
  9. klo mcmtu sila komen blog sy tu mcm byk kene kritik...apa nak sy budak baru belajar..hehe..betul x emma??

    ReplyDelete
  10. @shiema sufian yes, betul tu. kadang2 pembaca salah menilai apa yang kita cuba maksudkan. Tu makne nye apa yang kita cuba sampaikan tak jelas lah.. hehehe

    ReplyDelete
  11. @Ayu Iman hahahah alaaa ayu, emma bukan nye orang yang layak nak kritik =) hehehe tu kena tanye otai blogger la. Emma just boleh bagi pandangan jer =)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!