-->

Google+ Followers

Tuesday, March 27, 2012

Belgium... here I will come !!!



Korang pernah ke Belgium ???
Heheheh dan yang pasti Emma memang tak pernah ke sana !!
But, semangat nak ke sana macam berkobar-kobar pulak..
Bila ada someone yang sangat murah hati nak support Emma ke sana !!
InsyaAllah, kalau insan yang murah hati tu jadi nak bawak...
Si kecik yang degil nie !! hehehehe

Kenapa BELGIUM ???
Hurm tak pernah terfikir pun nak ke sana..
Apa yang ada ek ???

Memandangkan seorang Architect memang tak lari dari senibina,
So memang layaklah someone tu bawak Emma ke sana...





Okay, once Emma dapat jejak kaki kat sana.. confirm Emma akan share dengan korang semua..
Hope someone tu "murahhhh lah sangat hati dia ek ??? " hehehhehe amin !!!


www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!