-->

Google+ Followers

Monday, March 5, 2012

Kena Buli dengan blogger !!!!

03.17pm@wangsa maju

Monday bluess... memang sangat mengantok !! dan semestinya cuti dua hari memang diri nie tak lekat kat rumah. Ada je aktiviti yang nak di buat !! hehehehehe kaki tu memang gatal je kalau duduk rumah =p lebih-lebih lagi dah gaji, maka tangan dan kaki sama je bergerak !! Nasib sesi menghabiskan duit tak berlaku walaupun sang "syaitan" begitu suka membisikkan kata-kata cinta nya. Namun berkat diri yang still mampu tahan godaan sang bertanduk tu, semuanya mampu di tepis !! yeaaahhhh watchaaaaa !!! hehehehe haruslahkan simpan duit coz nak capai impian kannn??? kan ?? so kena berkorban sikit =)

Korang pernah kena  BULI tak ??? heheheh mesti korang pernah kan ?? lebih-lebih lagi yang badan kecik-kecik nie memang selalu kena buli dengan orang yang badan besar !!! haaa betul tak ??? ishh cepat mengaku !!! hahhaha Emma tak pernah kena buli, coz emma yang selalu buli orang !! ahaksss walaupun badan kecik, urm " kecik-kecik cili giling, ehhh kecik-kecik cili padi " tapi memang kuat membuli, membodek, mengepowwww (tu yang paling suka sangat =p) kiranya dah memang hobi la aktiviti macam tu... (opss dah keluar pulak .... ishhh  maluuuu nak tutup muka dengan tudung saji boleh tak ???)



Tapi hari nie Emma kena buli dengan sorang blogger nie... wuhaaaa sangat kejam !! hehehehe blogger nie memang !!! Tak pe Emma jumpe dia nanti Emma nak sekeh dia.  Sape blogger tu ??? hehhehehe teka lah dulu..... okay Emma bagi clue ek ???

1) Blogger nie seorang lelaki.
2) Berasal dari Kelantan.. Tapi sekarang keje and stay kat KL.
3) Perangai dia memang suka menyakat !!
4) Blogger yang peramah. Tapi sekarang dia jarang update blog (ngajuk sebenarnye).
 
Hheheheh korang tau ke sape dia ??? Korang pernah dengar jejaka stylo ??? dengar name.. wowwww Stylo.. but stylo ker??? hehehehhe lariiiiiiiiiiiiiii nanti abg yen sekeh !!! wuhaaaa .... 


Haaaa tu la dia insan yang membuli Emma pagi tadi... wuhaaaa dulu dia nie kecik je !! sekarang??? hehehehehe tak tau nak cakap... wowwww kalau dulu ramai betul si gadis-gadis yang minat dia, nak jadikan bf la.. but dia tak layan pun.. hahahha tak tau nape !!! tu la yang dia selalu share dengan emma.  Kalau chat dengan dia memang nak gelak jer... coz dia memang kuat menyakat !! huhu dan hari nie memang terbaek kena buli dengan dia and assistan dia.. adehhhh sangat kejam abg yen membuli... tau lah Emma nie kecik jer. Lengan dia pun dah besar kepala Emma dah !! ( betul ke??? adehhh habislah kalau kena sekeh !! sure pening 3 hari 3 malam tak bangun punye )

Korang nak tengok ke rupa Jejaka stylo sekarang nie ??? jeng..jeng..jeng....


Haaa tu lah rupe nye abg stylo nie sekarang !! semakin hari semakin kuat pergi gym, nak hilangkan segala lemak-lemak yang ada katanye... yeayyy semoga berjaya abg !! hehehehhehe


Eh, apa kes entry nie promote abg yen pulak nie ??? adehhhh buat entry nak kutuk and balas dendam !! tapi lain pulak jadi nye !! adehhhh  nie yang tak best nie, ohh tak pelah sebab abg yen dah janji nak buatkan Emma Chicken lasagna with extra cheese + da bestt punye tomyam (made by Chef Fazrin) so tak kisah lah tolong promote.. heheheh so sape-sape blogger yang nak Emma promote kena belanja Emma makan nie !!! ahakssss ( statement ntah hape-hape ntah.. tahap chipsmunks da nie (pinjam ayat cik MTT jap.. hehehhehe boleh ek lalink )


www.tips-fb.com

2 comments:

  1. ooo.. camneh gaya kena buli.. haishhhh~
    igtkan kes serius td... :p~

    ReplyDelete
  2. *SiRibenMerah : heheheh ntah.. nak cite pasal kena buli tetibe boleh tukar topik lak.... ni abg yen punya pasal la nie =p

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!