-->

Google+ Followers

Thursday, March 22, 2012

Sesi dating dengan peminat MISTERI


Jeng..jeng..jeng...
Semalam dah post entry tentang RAHSIA DI SEBALIK MISTERI..
Korang dah baca ke belum ???
Kalau belum cepat klik kat atas !! hehehehe
And hadiah misteri tu dah pun terjawab....
Bila Emma jumpa dengan peminat MISTERI tu... 
(Opsss rasa macam glamour pulak !! )
Korang nak tau apa ada kat dalam hadiah tu ???

Kalau korang ingat emma pernah post MIMPI SAMPAI KE BINTANG
So peminat misteri tu bagi hadiah bintang dekat emma...
Percaya tak ???








Tadaaaaa... hehehhe dalam balang Luv tu penuh dengan BINTANG..

Then, Emma pernah cakap nak BUNGA..





Tuuu dia... Dapat bunga.. Bunga MATAHARI lagi
Peminat tu cakap, bunga tu takkan layu =)
So akan lebih di hargai dari bunga hidup..

Hehehhe apa-apa pun...
Thank you soo much...

Opsss meh Emma nak kenalkan korang dengan peminat MISTERI tu...






Tadaaaa.... Tu lah dia peminat MISTERI emma tu..
Let me introduce kat korang,
Nama dia DR AFIZAM.
wahhh da sesi intoduce sangat nie...
Okay, dia merupakan seorang doktor pakar kat Hospital (ntah lupe pulak.. tapi kat Sabah la)
Urm still single lagi and masih mencari..
So kalau sape-sape nak kenal dengan dia,
Boleh mintak borang dekat Emma,
Coz Emma kena jadi PA tak bayar gaji dia...
But korang kena berani lah,
Coz dia bukan DR PAKAR BEDAH MANUSIA..
Tapi .... dia pakar bedah mayat... hahahhaha kira FORENSIK la...


So, Mr Afizam... Thank youuuu sooo much for da gift


www.tips-fb.com

4 comments:

  1. Waa!! Nie lah org nya ek? Ok je.. knp nk suruh org lain je yg try? Apa kata cik emma je cuba? Dari sabah dtg semata2 utk cik emma.. bertuah lah emma..

    ReplyDelete
  2. Knp lah cik emma xnk cuba je sendiri.. dr solo ada juga tempat utk brmanje n luahkn prasaan kalo ada masalah.. xpon cik emma nie terlalu memilih kot.. apa2 pun doakn emma sentiasa hapy k.. x sbar nk bc " hari bahagia ku di ijab kabul" hehe.. bila nk post mcm tu?

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!