-->

Google+ Followers

Monday, March 26, 2012

Flight Attendant Offer ???

Gud Morning =)
Bangun pagi-pagi dengan muka yang ceria...
Hhehehehhe mane tak nyer,
Tiba-tiba dapat email dari some one...
Then  Email yang boleh membuatkan diri rasa nak gelak guling-guling..
Emma dapat offer jadi Flight attendant a.k.a Stewardess 
Hahahhaha tak cukup tinggi lah sayang oiii...
(Eh 160cm tu dah lepas quota kan ???)
Hurm kalau dapat offer tu dulu,
Confirm Emma accept punya.
Tapi sekarang memang tak laaa...
Takkan nak tinggalkan apa yang Emma ada sekarang ???
Huwaaaa memang kecik-kecik dulu ...
Kononnya bercita-cita nak jadi FA laa...
Dapat terbang dekat awan biru..
Tapi bila fikir balik,
Jadi Architect lagi best... so Emma pilih lah bidang yang Emma minat..
Hheheheheh "tak kejar glamour pun =) "
To some one, 
Thank you for your offer.
Hehehhe "saya tak secantik nak  jadi FA"
( Cehh kasi ayat merendah diri pulak =p )



www.tips-fb.com

8 comments:

  1. @fizafantagirOaishhhh malu pulak !! nak senyum sampai telinga laaa =) hehhehehe

    ReplyDelete
  2. Alaaaa, sesuai lah jadi FA sebab awak lawaaaa (:

    ReplyDelete
  3. Waaa.. best nye dapat offer..
    Rina nak jadi FA.. heee :)

    ReplyDelete
  4. @rina ellisahahahah Rina lawa... boleh apply =)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!