-->

Google+ Followers

Wednesday, March 21, 2012

Abang sayang ayang sampai mati !!


Abang sayang sayang sampai mati !!!
Wuahahahaha dahsyat kan dengar keywords tu ???
Sampai MATI ??? boleh ker ???
Adik-adik sayang,
Jangan cepat percaya ek dengar ayat manis macam tu ???
Yang still sekolah tu, 
Rasanya tak payah lah korang nak ber"sayang-sayang" sangat,
Perjalanan hidup korang still jauh lagi !!
Ada ramai lagi orang yang korang akan jumpa.
So fikirkan masa depan dulu,
Baru fikir tentang berkasih sayang nie ek..
Jangan sampai orang lain sibuk duk isi form nak masuk U
Korang sibuk pulak isi form nak kawin.
Dan hasilnya, banyak kes-kes penceraian bagi pasangan yang masih muda,
So, bagi adik-adik yang nak ambil result SPM tu,
Fikir tentang masa depan korang okay !!
Hidup tak selamanya enjoy


www.tips-fb.com

6 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!