-->

Google+ Followers

Wednesday, March 21, 2012

Rahsia di sebalik MISTERI


Salam and selamat tengah hari readers, wah banyak pulak entry hari nie ek ??? opss lupe pulak post kali  nie agak pelik sikit coz semalam emma dapat mms dari seseorang !!! huwaaaaa so sweet dia bagi hadiah pulak !! Eh tapi agak misteri coz hadiah tak sampai lagi kat tangan tuan yang berhak !! ehem..ehem... apa agaknya kat dalam tu ek ??? ish lambat sangat lah pulak nak tunggu hadiah tu bertukar tangan !! apa yang pasti, hadiah tu bukan dari seorang yang bergelar kekasih okay =) Tapi hadiah tu dari seorang sahabat yang setia tunggu Emma... cewahhhh lain je ayat dia ... ahakkkkssss 

Okay.. sekarang mood tak sabar nak tunggu petang nie.. !! Yeaaayy nak tuntut hadiah misteri tu =)







www.tips-fb.com

6 comments:

  1. @Ayu Imanhahahha tak sabar nak tunggu.. apa ada kt dlm tu ???

    ReplyDelete
  2. Ala.. da terjwp kot apa ada dlm tu.. nk taw.. nk taw.. so sweet..

    ReplyDelete
  3. Waaa!!kekasih ke yg bg hadiah tu? Best nya.. bila nk kuar date ngsn dia? Haha..

    ReplyDelete
  4. @Anonymouseh,semalam dah kuar date da.. ishh mane tau nie ??? hahaha

    ReplyDelete
  5. Bertuahnya dia tu dpt kuar date ngan emma..

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!