-->

Google+ Followers

Wednesday, March 14, 2012

Memang gempak !!!!


Waaaaaahh memang cantik tempat nie ??? korang tau kat mane ??? Yeaaahh tembat nie bakal ada kat Malaysia =) Yeayy Hidup Malaysia !! Siapa kata Malaysia tak setanding negara luar ??? Cuba tengok nie !!

THE HIBISCUS, PORT DICKSON



Okay tempat nie akan di bina di Port Dickson dan yang paling menariknya, setiap chalet akan ada swimming pool sendiri !! menarik kan ??? Projek nie  dh pun berjalan dengan lancar tanpa halangan sejak Julai 2011 dan di jangka siap pada tahun 2014. So bagi sesiapa yang berminat nak memiliki Hibiscus nie korang boleh memiliki satu unit dengan keluasan 725 kaki persegi dengan  harga RM 560 00 jer .

Nak tengok lagi ???? klik sini
www.tips-fb.com

6 comments:

  1. wahhh menarik...kena menabung dari sekarang lah cam tuh...hehehehe

    ReplyDelete
  2. wowwwww, menariknyaaaaa.cepat lah siap (:

    ReplyDelete
  3. Pergh ni brapa semalam ni, kaya btul kalu dpt buat cmni, tiap2 bulan leh untung berjuta2.. tapi kalu iceberg da cair, mmg tenggalam kawasan ni. hehe :)

    ReplyDelete
  4. @SumeSakan yer sila menabung dari sekarang =)

    ReplyDelete
  5. @Mr Thinker hahaha tengah survey harga dia.. heheheh kalau dah siap memang tak sabar nak pegi nie =)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!