-->

Google+ Followers

Thursday, March 8, 2012

MALAYSIA'S NEXT TOP BLOGGER!



Salam, First time join segmen "Mak Dara", tu diaaa mak dara dah macam ala-ala siti nurhaliza pulak. Hurm berceita pasal Top blogger nie, bagi Emma ramai yang memang ada potensi untuk jadi top blogger.  Ada yang masih baru lagi pun mampu jadi top blogger. Apa yang penting, kualiti dorang dalam menghasilkan sesuatu entry yang membuatkan pembaca berminat nak membaca blog dorang.



Sape tak kenal dengan Abg Ben. Mesti ramai yang kenal kan ??? Emma memang respect dengan dia, walaupun entry dia sangat simple, tapi still ada input and moral yang dia nak sampaikan. Kalau nak sebut pasal segmen, memang abg ben banyak buat segmen dan kebanyakkannya segmen yang mampu membantu blogger-blogger baru.  Bakal bapa yang sedang menghintung hari...



Ini dia blog kaki wayang a.k.a Mr Azri, seorang Graphic designer yang rajin update blog. Emma pun terkejut bila one day dia boleh menghasilkan lebih dari 20 - 30 entry. Sangat-sangat rajin dan seorang yang tak kedekut nak share ilmu.  Congrats Azri =)

 

Blog abg Ujang, setiap kali masuk blog dia mesti nak gelak =) blogger yang kelakar and sentiasa dengan cerita yang kadangkala mampu membuatkan orang jeles.  Peminat setia Heliza nie =) kalau tengok entry, mesti ada cerita pasal heliza =)



Blog yang sangat-sangat cool, abg Eq memang suka buat segmen and tak lokek nak bagi hadiah. Blog yang penuh dengan tutorial dan nasihat.  Selalu jugak join segmen abg eq, and Emma sentiasa kumpul semua hadiah yang Emma pernah dapat.


www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Tetiba nama ku disebot di sini..hebat..bila digandingkan dengan blogger hebat kat atas tu..terasa kerdilnya diri ini..*tacink* wink wink

    ReplyDelete
  2. kaki wayang : hehehhehehe tau tak pe, rasa kerdil je nak banding ngan dorang.. ish bilalah boleh jadi mcm dorang ???

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!