-->

Google+ Followers

Wednesday, March 21, 2012

SPM !!!


Result SPM keluar hari nie ???? wuhaaaa terasa sangat seram pulak !! ish ..ish... teringat masa amik result dulu. Mula-mula tak rasa pape pun.  But bila sampai kat sekolah, baru terasa sangat-sangat dan sangat seram.  Lutut nie menggigil jer.. ohhh mak gayah !!! takut.. yerlah dulu mak cakap kalau "tak lulus SPM" mak kawinkan.. huwaaa semangat tak nak kawin punya pasal, so jawab lah exam SPM betul-betul. Yerlah time tu memang duk kejar nak masuk U jer.. tak terfikir pun nak kawin nie !! Tapi kalau budak-budak zaman sekarang sebut KAWIN je memang suka dah... betul tak adik-adik sayang ???



But bila cikgu sebut nama mulalah seram sejuk macam nak demam pun ade =) tapi bila cikgu cakap TAHNIAH..wuhaaaa rasa nak menjerit biar satu sekolah dengar. yeaaayyy rasa macam tak percaya pulak bila tengok result =) so dalam hati mulalah berbunga-bunga (boleh masuk U, tak payah kena kawin ) hehehhehe 

Bila keluar dewan jer, member-member dah terkam dah macam nak makan pulak... maka masing-masing sibuk duk tarik nak tengok result Emma, adehh nasib baik tak terkoyak slip.  Kalau tak mau nyer meraung kot kat sekolah tu.. hehhehehe bila tengok result masing-masing, haaa apa lagi duk melompatlah masing-masing macam kera.  But ada jugak yang bermuram durja. Tapi tu adatlah kan ??? 

So, kepada adik-adik yang nak amik result SPM tu... Gud luck and congratulation bagi yang cemerlang.  Tapi bagi yang kurang cemerlang, jangan putus asa !! Orang yang berjaya adalah orang yang pernah merasai kegagalan !!

www.tips-fb.com

2 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!