-->

Google+ Followers

Tuesday, March 6, 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU


Join Segmen Abg Ben lagi !! yeayy so kepada blogger, jom join ramai-ramai segmen nie.  Before ni abg Ben dah pernah buat segmen macam nie, so ni second time Emma join segmen Kritik blog =).

So, jangan malu or segan nak blogwalking kat blog Emma ek ??? segala pandangan korang akan di terima dengan baik untuk memantapkan blog nie. hehehehhe Blog nie simple je, sesimple tuan empunya nya =) tapi kalau korang tegur, sure balas punye. =) so silalah kritik blog Emma ek !! tadaaaa
www.tips-fb.com

31 comments:

  1. Hai, saya datang dari segmen abang ben. Datang sini nak bagi pendapat tentang blog awak.

    Saya rasa blog awak dah okay cuma bloglist tu kalau nak lagi kemas awak boleh letak dalam sidebar :)

    Ini pendapat saya ya, awak jangan marah. Hehehe. Happy blogging. If free jom kritik blog saya pulak.

    http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  2. nice blog.. suke header u

    keep blogging

    jom singgah kritik blog CA

    http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  3. EYFAalias : thankx Efa, owh pasal bloglist tu x sempat update lagi... hehehehe agak bz, so tak sempat nak kemaskan side bar tu...

    cikyuz: thanx lalink

    Cik Ayu: thanks cik ayu for always drop comment here =)

    ReplyDelete
  4. hye..radhi dtg nk membebel ni..hehe..gurau jek..nk kritik blog ni..tp tgk sume mcm dh ok..x pe nk kritik gak..x kire :p..
    -klu boleh header tu kasi lebih menarik.
    -kt sidebar mane2 yg gelap tu better tukar kepada yg trang..sbb background dh gelap..

    tu jek kot..hehe..jom bebel kat blog radhio plak :)

    http://blog.radhio.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku

    ReplyDelete
  5. sume blogger ade taste msg2 kan?so up 2 u hehe keep blogging!

    ReplyDelete
  6. As salam...

    singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

    Overall blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

    jemputlah singgah ke blog saya ...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  7. singgah ,, dari segmen blog abg BEN ,, blog yg simple sgt2 ....
    jemput singgah ke blog sy ...
    http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  8. blog list tu kalau nak jimat ruang buat scroll blog yang scroll

    jom ke blog saya
    http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    ReplyDelete
  9. blog cun macam tuan blog juga.cuma sidebar kemaskan sikit ye....

    jom kritik blog eca pula

    http://www.ecadwinkyasha.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  10. RaDhio: Owhhh nak membebel ek =) heheheh thanx.

    suha: thanks suha =)

    ^_^ Zaza Nur Iman : thanks zaza =)

    Rahmah Ram Ram : thanks kak =)

    eyka : thanks for da comment =)

    Azam : thanks, hehehehe memang dah buat pun =) tapi x sempat adjust je lagi..

    ecadwinkyasha: thanks lalink =)

    ReplyDelete
  11. salam blogger..

    header yg comel..

    jom serang n krtik blog fatin..
    http://fatinlovestitch.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. fyna singgah dari segmen abg ben..


    nice blog..

    http://blogfyna.com/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku/

    ReplyDelete
  13. hi awak..
    nice blog..cantik!
    rasa semua dah ok..

    happy blogging..=)

    ikhlas dr Silent Thinker
    http://safiyahezora.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  14. as salam =)

    dtg follow dri blog abg ben..
    suke3 ngan header awk..cute =)
    sidebar 2..ape kate kemaskan ckit (cam saye punye kemas je kan..haha =D)

    jom kritik blog saye http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  15. From the same segmen.


    Jemput singgah kembali
    http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  16. ape2 pun blog nie cantik & cute..

    nak kritik jugak??
    kat sini je

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  17. hi, nice blog..tak ramai girl yg guna background hitam tapi elegen taw..tu je kot..

    jemput kritik :

    http://nyteamlife.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  18. haizz.. comel laa blog awk cam tuannye lettew... ngeeee ringann n awk berani mgunakan warna hitamm. yeeaahhh.. tahniahh..

    jom sggh..

    http://slumberznanie.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.

    ReplyDelete
  19. Tak de kelemahan kot pada template..cuma tak suka tengok widget FEEDJIT tu sebab tak nampak akan keberkesanannya..dan sila tukar jenis tulisan SIDEBAR kepada jenis DEFAULT agar nampak lebih kemas..

    BTW hitam itu mutu keunggulan..sama macam saya..

    ReplyDelete
  20. okaylaa blog kamu..tak ada banyak sangat problem..simple but nicee..cun melecun laaa...keep on writting okayy!!

    jemput singgah:
    http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  21. Hye ~ singgah kritik ea..

    Blog nih nmpk cool..nice !

    tp maybe sidebar tuh boleh dikemaskan lg..letak pemisah utk setiap sidebar :) but still menarik ~ Keep Blogging Yaa!

    Jemput singgah key ,

    http://princhesyfarhana.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  22. salam..
    dya dtg nk kritik blog ni..:D
    sudi2 lah kritik blog dya..
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

    blog ni simple..dya suka..

    ReplyDelete
  23. putih itu menarik... suka header tu.. nice n sweet je tgk..^^ overall da cun.

    dtg kritik sama..
    http://shasafiez.blogspot.com/2012/03/en-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  24. kena kemas kan lagi kut sikit blog ni, apa2 pun da follow sini .

    jemput dtang blog sy ^^

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum wbt :)
    Background blog dah okey dah, cuma susunan widget di sidebar je yg kurang kemas. Diharapkan dapat perbaiki lagi.

    http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  26. hye :)
    shida dtg dr segmen BEN,

    blog awak ok je..xberat..wane hitam putih sgt ssuai dgn blog awk :)

    ReplyDelete
  27. jom kritik blog saya :)

    http://duniakushida.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. blog ok.. tidak perlu dikritik banyak-banyak.. header pun nice.. blog xberat.. dan sy dh follow.. kritik blog sy pulak tau..

    http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  29. Pertamanya, terima kasih datang berkunjung ke teratak blog yang tak seberapa dan tak secanngih blog lain ini..A’ah, Paling banyak Azri update dalam sehari adalah lebih kurang 40 post..namun begitu, post itu bergantung kepada masa..kalau Azri sibuk, Azri tak kan mampu update sebanyak itu..so, Azri akan ambil masa pada awal pagi dari pukul 7am sampailah 8am (Waktu bekerja) diambil untuk meng”update” blog..Azri tak nak blog itu bersawang tak dikemaskini..


    Sebagai seorang yang mementingkan kepuasan pembaca..kita kenalah buat post bermutu penuh dengan mesej dan sarat dengan pengajaran barulah blog kita disukai orang..

    So, kalau ada masa even pada waktu kerja..Azri akan ambil sedikit masa untuk mengintai blog..nak pastikan blog ada pmbaca pada setiap masa..barulah hati kita suka dan happy..ni tak buat blog, pastu tak update..dan tak de orang masuk..lagi sedih..

    Bagus..kadang-kadang tak ramai blogger wanita sukakan warna hitam..nak juga warna pink biru air laut tu..pantang nama blogger wanita..memang nak buat warna pink..asal pink mesti wanita..hehehe..ok takpe Emma teruskan berblog ok..nak minta tunjuk ajar pun xpe..sume leh..no halz..

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!