-->

Google+ Followers

Friday, July 29, 2011

SELAMAT BERPUASA


2 Hari lagi kita akan menjalani ibadah puasa. So kepada yang suka ponteng-ponteng puasa tu tahun nie penuh-penuhkan puasa korang ek ??? Jangan lupa solat terawih !! hahahah insyaAllah if berkesempatan and tak balik dari ofis lambat boleh lah Emma buat solat terawih tu !! kalau tak memang tidolah jawab neyr.. ish teruk kan ??? tak patut..tak patut...

Bila ingat nak puasa ni ingat lagi cerita tima kecik-kecik dulu !! hahahaha memang selalu mengelat nak puasa !! ahahhaha pagi-pagi bangun sahur konon-konon nyer puasalah esok nyer.. hahaha bla tengah hari jer dah berbuka.  Yerlah dengar azan zohor so rasanya dah boleh berbuka. Bila mama tahu, hahah teruk kena marah !! Tu kisah time kecik-kecik ok time nak belajar berpuasa!! Sekarang tak lagi. hahahah :p

Tapi tulah yang orang perempuan nie mesti ada masa terkecuali dari berpuasa kan ??? so time nak makan tu kenalah sorok-sorok sket time Emma study dulu !! ahhahah malulah nanti student lelaki bahan yang tak puasa nie !!! But bila masuk U, dekat-dekat nak raya adalah student yang ambil kesempatan jual kuih raya. Time tulah nak bagi tester !! itulah untungnya orang yang tak berpuasa, dapat rasa terus sedap ke tak !! ahahhaha so sape yang nak order tu akan tanya kat sape yang dah rasa tester tu sedap ke tak !! If kata sedap haaa pakat ramai-ramai beli :p 

And time bulan puasa nielah banyak angat cobaan nyer!! Cobaan nafsu !! hahahah tengok air macam sedap, kuih macam best, dan akhirnya beli segala yang ada tapi makan nya tidak !! selalu Emma tengok orang membzir macam tu. Belilah mana yang kita betul-betul nak makan !! banyak sangat hasutan nie!! :P

Macam panjang pulak Emma membebel petang nie!! Maklumlah tak sempat nak bukak blog pun pagi tadi !!! banyak sangat keje kat office nie !! :p anyway, "SELAMAT BERPUASA "


www.tips-fb.com

2 comments:

  1. selamat berpuasa ema !!
    heee,....
    selamat menyambut ramadhan al-mubarak~

    ReplyDelete
  2. Selamat menyambut bulan ramadan..
    Selamat berpuasa.. :)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!