-->

Google+ Followers

Wednesday, July 20, 2011

Sape cakap Emma sombong ???

04.47pm@Bangsar

Siapa cakap Emma sombong ??? angkat tangan cepat ??? ish,ish,ish * sambil geleng kepala!! Orang yang cakap Emma sombong tu rabun atau tak reti menilai kot. Tak nampak ker yang Emma nie tersangatlah ceria... ** hahahha puji diri sendiri nampak !! Kalau korang nak ajak gelak, boleh ajak Emma, betul tak cik Ieda ?? hahaha nama Ieda lagi yang Emma sebut !! ish, ish, ish ** sorry mak cik !! If korang semua nak tahu lah kan, yang tak nak tahu tak payah baca entry nie okay !! ehhehe jangan marah. Nanti kena jual !! 

1) Emma nie seorang yang sangat ceria. ** Bukan Emma  cakap tapi kawan-kawan Emma yang cakap !! 

2) Emma nie suka gelak !! ** itu memang mengaku lah. Dah sifam semulajadi kot
3) Tak suka marah-marah tapi mudah bad mood bila ada sesuatu yang buat Emma marah !! ** Ops..!!

4) Emma senang nak kawan dengan sape-sape pun !! Tak kira orang tu ada pangkat ker, kaya, miskin, muda, tua semua Emma akan kawan dan tegur dorang !! hehehehe
5) Emma suka melukis. Sebab tu boleh jadi Designer.. hehehe tangan memang gatal jer nak conteng-conteng !! 

Urm... yang lain kita sambung lagi ek ??? So Emma tak suka bila orang cakap Emma nie sombong atau berlagak dengan orang lain. Bagi Emma kenal dulu sape Emma baru korang boleh nak judge okay ??? Hurm korang tak percaya ker yang Emma nie ceria??? Kalau korang tak percaya try lah scroll kat bawah then korang describe sendiri Ceria atau tak Emma ni okay!! ehhehehe
Tengok tu asyik ketawa jer

senyum lagi

Dan Senyum lagi

Senyum..senyum dan seyum


So korang boleh judge tak yang Emma bukan sombong!! Actually, dalam kawan-kawan yang ada dalam pic tu, ada yang 1st time Emma kenal then dah boleh jadi rapat, gelak macam nak rak lagi.. so Emma sangat, sangat lah pelik bila orang judge Emma nie sombong gile !! waaa touching sangat da nie !! Kecik hati tau !! :p


www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Taufan Bin Ribut : Yer Mr Taufan.. wa name dashyat ek ??? Dating ??? boleh jer..set time !! kte tgk sape sombong. hahahahah :p

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!