-->

Google+ Followers

Monday, August 1, 2011

First Day puasa


10.00am@Bangsar

Selamat pagi and selamat berpuasa !!! Apa perasaan hari nie hari pertama korang puasa??? Hahahah emma rasa macam excited jer!! wawawa and hari nie jugak hari pertama anak buah kesayangan Emma berpuasa. Kecik lagi baru 6 tahun !! so Emma and my sis ajar dia puasa hari nie !! upah dia chocolate kalau puasa penuh hari nie !! hahahaha okaylah tu kanak-kanak baru nak belajar berpuasa!! 

Pagi nie Emma nak pergi keje jalan lengang jer. Train pun tak lah penuh sangat macam biasa!! maybe ramai yang mengambil kesempatan untik cuti hari nie kot!! maklumlah 1st day puasa mesti nak bersahur and  berbuka dengan insan yang tersayang !! betul tak ???

So mood pagi nie??? hurm buat masa sekarang okay jer... tak tau lah jap g jadi macam mane!! Maybe akan jadi macam nie kot zzzzzzzzzzzzzzzz... hahahahha tu pun kalau ada chance kat office nie !!!


www.tips-fb.com

1 comment:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!