-->

Google+ Followers

Friday, July 29, 2011

Kisah Hari ini

05.31pm@Bangsar




Hari ni ramai yang Emma tengok tersenguk-senguk kat dalam train. Mungkin penangan Harimau Malaya yang kena terkam dengan Singa pandai berpura-pura membuatkan kemalasan  tahap melanda nak pergi keje pagi tadi !! Tambah pulak dengan hujan lebat seolah-olah menangisi kekalahan skuad Malaysia malam tadi. Tak pelah kalah bermaruah tak pe !! Chayok..chayok !! And Emma pun hampir-hampir terlajak tido pagi tadi. Solat subuh tak payah cakap lah memang miss !! ops!!!


waaa macam tak percaya pulak malam tadi Emma boleh pergi stadium tengok Bola. And sempatlah jumpa dengan Amirul Hadi malam tadi... yeay (Ieda memang jeles !! ).  Walaupun penuh sesak dengan lautan manusia namun Emma redah jugak semata-mata nak tengok and merasai pengalaman secara live !! dan akhirnya tercapai !! lepas nie confirm nak pergi lagi !! hahahaha :p 


Lautan manusia di Stadium Nasional Bukit Jalil

90 000 peyokong Harimau Malaya


Syok gile and happening bila tengok kat stadium dari kat rumah coz dapat rasa sendiri and tengok taktik-taktir kotor secar live yang tak ada dalam tv. !! hahahah dan Emma pun sempatlah melompat-lompat atas kerusi dengan Cik Shida bila Malaysia dapat jaringkan 1 gol. ahhahahha  :P nasib baik tak jatuh kerusi wawawawa


Jeritan kegembiraan bila Malaysia score goll

sesi bergambar aktiviti wajib

with jersey Malaysia


Bersesak dalam train
Sempat bergambar dalam train yang penuh sesak dengan lautan manusia dalam train. Semangat 1 Malaysia !! hahahah 
Tetap tersenyum walaupun kalah
Walaupun kalah tetap tersenyum. Lebih happy bila dapat jumpa Amirul Hadi. hahahaha 

www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Haha...aku pun dpt tgk dia kot..time last dia tukar bj ngan spore tu, tough gilet bdn. Haha. Dpt gak la tgk dpn mata sbb dia pegi dkt side aku..lepas ni wajib pegi lg klo mlysia main yeah. Harimau Malaya Aaaauuuuummmmm. -by Nurulnadhirah

    ReplyDelete
  2. Best giler smlm.. Amirul hadi xpakai bj time last tu dkt dpn mata kot..haha..excted sgt...he's my fav.. Lepas ni ada game mlysi kena tgk..wajib g stadium.. Harimau Malaya. Aaaauuummmm by nurulnadhirah

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!