-->

Google+ Followers

Wednesday, July 20, 2011

Blogger Abg Yen Review Blog Emma !!


Rasa macam mimpi jer pagi tadi bila bukak fb Abg Yen shared kat wall " Emma Eshya " yang dia review blog emma.... waaaaa time kaceh abg yen. Lain kali promote lagi !! hehehe :p tak caya?? kelik sini

Sempat lah Emma duk jeles kan Ieda yang memang jeles tak ada orang nak review blog dia lagi.. heheheh sabar kan separuh daripada Iman.. kan ?? kan ??? And before this Emma tak kenal pun sape Abg Yen nie, but bila dah kenal and chat dalam fb ternyata abg Yen nie tak sombong and friendly. hurm sape yang nak nak tackle abg yen nie, boleh jer!! Submit jer borang coz dia still single tu. ahhahahah gurau jer ek abg Yen 

And tak sangka pulak semalam abg Yen adalah follower ke 150 blog Emma!! hehehe so before this Emma pernah cakap kat besfriend Emma Cik Ieda if follower ke 150 Emma nak bagi hadiah la... but Emma tak publish pun kat wall... SUPRISE !! hehehe so dah ada niat kena tunaikan janji. So kepada abg Yen tunggu ek hadiah sampai !! HTC ek ??? demand nie !! hahaha :p

Coret-coret : Lepas nie tunggu follower ke 300 pulak ek kalau ada rezeki lah... amin !!!
www.tips-fb.com

4 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!