-->

Google+ Followers

Friday, July 15, 2011

BEN ASHAARI dan SEKOLAH


 " Kena denda jalan itik keliling padang"




Bila ingat balik kenangan zaman sekolah rasa rindu sangat. Yerlah kenangan zaman nakal dulu !! Kenangan yang paling tak dapat nak dilupakan bila kena denda jalan itik keliling padang. Ingat padang sekolah tu kecik jer ke??? berpeluh-peluh jugaklah nak keliling. Dengan malunya tak payah cerita lah.. nasib baik bukan kena denda sorang-sorang tapi satu class !! hehehe :p Mestilah cikgu marah bila kerja rumah tak siap !! hehehe 

Ingat lagi time tu dah nak masuk time rehat.. semua dah cuak tak nak malu dengan student lain.. jeng..jeng... bila loceng time rehat bunyi jer.. semua lari menyelamatkan diri.. ehheh cikgu pun tak boleh cakap apa !! :p

Tapi kerana peristiwa tulah yang membuatkan kteorang semua rasa tercabar and finally, hampir semua classmate Emma yang dapat A1 in account subject. waaa cayalah.. menanggis cikgu tu... heheheheh :D


www.tips-fb.com

9 comments:

  1. hi selamat berkenalan!

    http://meckomecka.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. jalan itik yer!!!!

    Singgah dari segmen BA

    ReplyDelete
  3. Saya datang baca kisah sekolah.. Please hit me back yeah.. ngeeeeeeeee *toink!

    Entri Terbaru
    Dont Be sad

    ReplyDelete
  4. Saya datang baca kisah sekolah.. Please hit me back yeah.. ngeeeeeeeee *toink!

    Entri Terbaru
    Dont Be sad

    ReplyDelete
  5. NZ sngh dr segmen...
    http://nuritazakaria.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-dan-sekolah.html

    ReplyDelete
  6. Marina pnah kena lari keliling padang sebab keje sekolah tak siap..hehe

    Hukuman di Sekolah

    ReplyDelete
  7. Meck : Selamat berkenalan juga :D

    Mrs. Norrie : a'ah, emma nie nakal kat sekolah..Cikgu account lah yang selalu denda... heheh

    cik Ida : hi. thank dtg baca kisah sekolah.

    Nurita Zakaria : thanks singgah :D

    Marina : hahhaha yang tu emma dah selalu kena... hehehe :p

    ReplyDelete
  8. Lulu singgah baca entri kamu.... :)
    selamat petang..

    ReplyDelete
  9. singgah sini dr Blog BA

    http://afifiabdulri.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-dan-sekolah.html

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!