-->

Google+ Followers

Tuesday, July 5, 2011

Wee... rindu lah zaman sekolah !!

11.10am@Bangsar

Hi gud morning !! tadi aku bukak lah pendrive aku, then ternampak pulak folder pic zaman sekolah dulu... waaa rindu nyer nak pakai baju sekolah, pegi sekolah, bawak beg sekolah, ponteng sekolah, kena denda dengan cikgu... argh serius aku rindu sangat kenangan-kenangan tu semua !!! 

Yang mana satu aku ??? hahah teka lah... class PPN 2004/2005 SMTSKL   


Nie lah classmate aku... ahhahah perempuan lagi ramai dari lelaki kan ?? 4 kerat je pun student lelaki... so ape lagi.. buli membuli lah dorang nie... hahahhaha

Pot aku memang selalu jadi pot dorang nak bergambar..

Kalau classmate aku nie nak bergambar mesti cari pot aku kat belakang !! aku pun tak tau nape... and pot aku memang kat belakang la... nanpak beg kuning tu ??? ha tu memang pot aku, tak penah bertukar-tukar pun !! kalau cikgu nak aim pape confirm-confirm aku and geng-geng aku kena dulu !!!

Tim, Nadiah, Ned, Wann, Syena, Nadiah Zaini and Emma

Nie kawan-kawan aku yang memang selalu cikgu-cikgu aim... bak kata Anti lah sangat.. !!! Tapi jangan pandang kteorang sebelah mata ok !!!


with Pn Khairunissa Bibi (Acaunting Teacher )
Nilah cikgu yang paling garang sekali.. setakat kena denda jemur kat tengah panas, lari padang, kena baing buku, kena cubit, kena  rotan tu ... alahai dah biasa da pun !!! heheheh selalunya cikgu nie akan attach aku and geng la... sebab ape??? kteorang suka tido. Tapi tak bermakna kteorang tak teror accounting okay !!! For our SPM 2005, aku and geng-geng aku dapat A1 in Account subject and continue study in Accounting !!! Just aku jer lah tak nak teruskan... cukup-cukuplah aku dah penat study and perah otak kat UITM dulu... then sekarang Interior design is my life !!







Nie Cikgu BM aku... okay jer lah cikgu nie, aku pun tak la rapat sangat dengan dia... biasa-biasa jer...

Nie pic aku, syena and guru kaunseling SMTSKL and ketua pengawas SMTSKL. Nama dia aku pun dah lupa... hahahha macam mana aku boleh amik pic dengan dorang aku pun tak sure !!! and member aku yang berbaju putih tu Fadhlan, saje jer nak inter frame dalam pic nie !!!


Last day sekolah after last paper... aku tak ingat paper ape... yang best dia kteorang bakar mercun, main conteng-conteng baju... hahahha adat lah tu... korang pun penah buat kan ???



Time pegi Terengganu, pergh gila sengal muka aku time nie... !! penat lah sangat ek Emma ??? hahahah macam-macam kenangan ada time nie, and yang aku tak boleh nak lupa bila one of my classmate ( lelaki okay ) request nak aku jadi GF dia !! hahahaha kelakar gile time tu.. sorry lah aku dah ada Bf time tu. tak boleh nak accept cinta monyet mu ...


Hurm ada banyak lagi pic... tak ada masa nak scan lah pulak.. tak pe nanti aku continue lagi !!!

www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!