-->

Google+ Followers

Thursday, July 7, 2011

Kenapa aku kuat makan da nie ????

06.04pm@Bangsar


Waaaa... kenapa aku dah kuat makan sekarang nie ek ??? Cik Ieda pun dah tegur aku nie kuat betul makan !! Lunch time makan , Petang balik keje nak makan, malam makan lagi, tengah malam pun nak makan lagi !! hahahahha apa aku boleh jawab???? aku pun tak tahu !! 

Kenapa ek ??? nak kata senang hati tak pun !! sedih ade lah... hahahha maybe orang time FRUST or SEDIH memang kuat makan kot !! hahahaha tak kisah lah kuat makan pun !! Aku memang nak menaikkan berat badan aku nie.. asyik mantain jer 45 kg dari aku zaman sekolah !! hahahha tak balance betul dengan tinggi aku yang 162cm nie... KURUS KAN ???? 

Apa-apa pun... aku suka...suka...suka makan !! heheheh sekarang nie pun macam teringin nak makan Ikan siakap stim, Tomyam seafood... hahahha ada Ketam pun best jugak kan ??? waaaaa tokey balak pun bankrup macam nie !!! selera tinggi... !!! ahhahahaha


www.tips-fb.com

2 comments:

  1. ne baru dia, habis beras di rumah ooo...hehehe

    Jom Jalan Bah Kita

    ReplyDelete
  2. ala..... mane de habis beras!! okay jer... banyak lagi beras kat rumah :p

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!