-->

Google+ Followers

Wednesday, July 27, 2011

Malaysia Vs Singapore yeay dapat ticket !!

03.57 pm@Bangsar

Ramai yang merungut sebab tak dapat beli tiket untuk perlawanan Malaysia Vs Singapore malam esok di Stadium Bukit Jalil.. Hope kejayaan milik Malaysia, kalau tak buat rugi jer Emma beli tiket. Hahahaha kalau nak di ikutkan memang malas nak tengok kat stadium,  yerlah kesian lah kat ayah Emma tak de geng nak sorak gol !! hahahah selalunya Emma lah anak yang selalu teman dia tengok bola. Dulu Emma tak lah minat sangat tengok bola !! Tapi bila ada siaran langsung bola ayah Emma akan tukar siaran kat tv. so if korang tengah syok-syok tengok cerita feveret korang tiba-tiba kena tukar channel sure marah kan ??? But ni ayah kan.. mana boleh nak marah!! ** tak pasal-pasal kena sekeh pulak :p heheheh so start dari segala peristiwa tulah Emma pun mula minat bola malah dah boleh mengenali sape player-player dorang.


So esok, for the first time ** hahhaha malu seh, nampak sangat tak penah tengok kat stadium.. hahahahah I will be one of the audience at " Grandstand Bukit Jalil" hahhah thank you to my friend Ghanz sebab sanggup beratur untuk beli ticket.  ** wa suspek la lu... hahhahaha

And sangat bersemangat lah pulak bila Ghanz sanggup belikan Jersey Malaysia untuk kita orang... waaa gila lah. Emma pun tak pernah bermimpi nak beli jersey Malaysia. hahahahha :p





Nota kecik : Kepada ayah kesayangan ku... sowwy tak dapat teman ayah. hehhehehe :P


Well, hope kemenangan berpihak pada Malaysia !!! Amin 
www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!