-->

Google+ Followers

Thursday, July 14, 2011

waaaa rindu nyer dengan ......

10.46am@Bangsar

Morning, mendung jer cuaca hari ni kan ?? Mungkin bermuram durja sebab Team Malaysia kalah semalam !! ala Malaysia still the best !! hehehe :p Sekurang-kurangnya ada jugak challenge untuk Team Malaysia sebab berjaya jugak tunjukkan kebolehan Malaysia... heheh :P
Tapi frust jugak lah sebab tak de kat ASTRO malam tadi... penat jer aku berlari-lari balik rumah semata-mata nak tengok Team Malaysia.. :( Tak nak bayar bill ASTRO lah macam nie!! :P

Hahhaha tak kisah lah asalkan aku dapat jumpa kawan-kawan sekolah aku yang tersayang !! sape??? nak tau tak .... hurm..... scroll down okay ??

Nurul Nadhirah Ahmad Kamil
hahaha yang Nurul Nadhirah nie kteorang contact-contact jugak walaupun dia dekat UNITEN KUANTAN and aku jauh kat SEGAMAT.  Lagipun kteorang baru jer jumpa time weeding classmate kteorang.. kira okay jer lah... hahhahaha

Syuhada Asiila Tamrin
wawawa... nielah member baik aku time sekolah dulu... lepas 5 tahun baru aku dapat jumpa dengan si kecik nie " Syuhada Assila " yerlah.. macam mana ntah terpisah jauh kitaorang.. lepas habis study dia ke UITM ARAU and aku pulak ke UITM SEGAMAT.. dia nie pulak suka sangat tukar nombor telefon. So memang lost contact lah... nasib baik lah dia nie pandai cari aku sebab ??? aku tak pernaha tukar nombor telefon aku !! ahhaha :p and dekat facebook lah temukan kteorang balik !! waaaaaaaaaa rindu nya

Sesi melepaskan rindu semalam berlangsung dekat KLCC... hahaha tu jer yang paling senang untuk kteorang balik rumah nanti !! hahaha :p bila dah jumpa mulalah sesi kutuk mengutuk " eh, nape kau makin pendek ??? ", " ala kau pakai heels memang lah tinggi, cuba bukak sama pendek dengan  aku jugak ", hahaha tu ayat wajib kteorang dari sekolah sampai sekarang !!



time makan teringat lah kisah-kisah kenakalan kteorang yang tak terhingga nya.. Kenangan ! mana boleh lupa !! :D betul tak ??? Saat-saat aku and Syu datang lambat and ada abang pengawas yang setia menunggu kteorang !! eheheh sampai back up kteorang sampai ke kelas lagi.. ehhehe datang lambat gerenti tak pernah kena denda atau amik nama!! ehheheh ada pengawas yang sangat baik hati !! Bila kena denda dengan cikgu Account sebab tak siap keje, markah sikit, lari keliling padang... sampaikan student-student kelas lain tengok, kena jemur tengah panas, kena rotan dengan Cikgu Komputer, and yang paling best saat-saat exam, kteorang tukar paper agama sebab bila ada bab kena translate dari rumi ke jawi Syu memang teror... hahaha so ape lagi aku and Nadh pun tukar-tukarlah paper.. 

Hahahahha yang paling best bila Ustazah cakap aku and Syu kembar kepala bercantum !! hahahah padehal aku and syu dengar walkman kat belakang.. tu yang duduk bukan main rapat !! Kena spray dengan M16 ustazah sampai basah baju.. hahahha best kan ????

Tu lah kenangan. Bukan boleh ulang balik semua tu !! Kenangan tetap akan jadi kenangan !!

sesi ternak lemak kat Cafe Milano
Memang kuat makan dorang nie !!
tu dia !! Dalam Toilet pun jadi !!

Aktiviti bercerita tak ingat dunia kat Taman KLCC








 
www.tips-fb.com

2 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!