-->

Google+ Followers

Tuesday, July 19, 2011

Kumpul Lemak di Mcd

03.15pm@Bangsar

Weee panas nyer hari nie, namun still masa lunch tak akan ku sia-siakan. Lokasi hari nie ??? Bila Ronald Mcdonald dah panggil maka bergegaslah buat lawatan kat sana. Hari nie buat pertama kali nya emma lunch dengan kawan baru !!heheheh tu lah sape yang suka-suka hati cakap Emma sombong ??? rabun kot orang tu !!! 

Hari nie Lunch dengan Dilla and kak Zura kat MCD. Weee lepas kempunan nak makan MCD. Sambil berjalan Emma duk fikir nak makan apa ek ??? Memandangkan dari minggu lepas lagi teringin nak makan GCB. So ingat nak orderlah GCB...Bila time nak order, Emma mintak benda lain.. hahahah tulah berangan lagi !! Boleh pulak mintak Fillet O Fish. Hurmmmmm boleh lah... teringin jugak nak makan Fillet. Dah lama  tak makan !! :p

Mc Value Lunch Set


Hehehehe sempat jugaklah Dilla kutuk Emma !! Ade dia cakap 

" Mesti anak-anak cacing dah tak kempunan lagi !! Mak cacing dah bagi makan kat anak-anak dia ".

Ceh, perli nampak !! Mentang-mentanglah badan Emma ni kecik jer... makan lah banyak mana pun tetap macam tu !! Itu yang buat emma pelik !! Cikgu Emma cakap " Banyak bela cacing kot " hahahahha suka-suka dia jer...

But almost of my friend dah pelik kenapa Emma kuat makan sekarang !! Asyik sebut nak makan  jerrrr !! hahahah jangan tak percaya !! Even dulu nak habiskan sepinggan nasi goreng pun payah. Sekarang offer diri tolong habiskan. Macam mane??? Tapi badan macam tu jugak !! Semakin tinggi ada lah !! ish..ish...ish...

www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!