-->

Google+ Followers

Thursday, July 28, 2011

Jangan jeles okay ???

11.30am@Bangsar


Jari jemari begitu ligat menari-nari di keyboard kesayangan Emma. Bila nak melangkah pergi kerja dengan penuh semangat sambil tersenyum manja kepada mama Emma sambil berkata 


" Mama, hari nie orang balik lambat ek ??? " dan sebagai ibu yang sangat memahami anak nya lalu berkata " yerlah, jangan balik lambat sangat !! Tengok bola jangan beriya-iya sangat !! Awak tu anak dara !! " hehehhe sambil tersengih Emma tabik hormat kepada Mama " Okay boss !! " lalu Emma melangkah dengan pakaian yang memang simple gile menuju ke ofis !! wawawawa ** Opsss salam orang tua before keluar rumah tu penting !! amik berkat !! :p 


Tiba sahaja di Lrt Bangsar, Cik Ieda datang dengan muka yang sangat bengang + jeles + waaa tak aci !! hahahahha sebenarnya bukan dia jeles sebab apa pun !!Dia jeles sebab tak dapat join kteorang tengok bola kat stadium !! Waaaaa jangan jeles Ieda !! :p



Ni ticket kami !!! weeee ada lagi kat Dalnish and yang lain-lain



Perasaan jeles Ieda lagi lah membara-bara bagaikan gunung berapi nak meletup atau pun bagaikan tsunami nak melanda !! ahhahaha huru hara jadi nya bila Incik Ghanzzzz tag ticket bolah kat fb... hahahhaha lagilah dia bengang !! hahahhaha



Kasi zoom sket biar Ieda panazzzz !!!

Dan bila Emma tunjuk Emma ada jersey Malaysia lagi lah bertambah-tambah rasa sakit hati nya... hahhahahah syok gile buat Cik Ieda nie sakit hati kan ??? hahahahhaha :p





Kurang lagi 9 jam jer lagi perlawanan Malaysia vs Singapore !! ( Harimau lawan Singa mana lagi kuat ek ??? ) Tu kena tunggu malam nie !! Waaa semangat nak buat keje dah kurang-kurang sket nie !! Macam mane ?? tak sabar jer nak pergi Bukit Jalil Petang nanti !! wawawawa


Semoga kejayaan menjadi milik Malaysia. Aminnnn  chayok..chayok !! Harimau Malaya



www.tips-fb.com

4 comments:

  1. waAAA best laa..moga malaysia berjaya...yeeahahhh

    ReplyDelete
  2. Wahhh..sgt notty taw.....psl jersi wa xrisau..wa pown de la weiii..yg wa bengang wa xdpt joinnn..xpe wa nk wat amal..smbil doakan Harimau Malaya menang 3-0..yeaaaa..........!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Harimau Malaya..Go Malaysia..hee~

    ReplyDelete
  4. wah seronoknya.. meluat kan tengok pemain singapore lembik kemain tadi? Ish tak kuasa mak nyah...


    dah follow kamu, Chempaka Sari yang ke 211. Ada masa jenguk lah saya ye. Bye..

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!