-->

Google+ Followers

Tuesday, July 19, 2011

Ada orang cakap aku sombong ???

10.40am@Bangsar

Ada orang cakap aku Emma nie sombong ???? Hurm yer ker??? " Tak kenal maka tak tahu kan ?? " sebenarnya tak ada istilah sombong atau berlagak dalam hidup emma. Believe it !! Coz Emma nie tersangatlah peramah !!! ahahaha puji diri sendir ek ??? terperasaan jap !! weee :p

Tapi tu memang kenyataan la !! Emma akan tegur sape-sape jer tak kira dia tua atau muda dari Emma. Friendly lah katakan... hahahahha :p oh tidak !! puji diri sendiri lagi !! tak percaya ??? pergi tanye cik Ieda, merangkap kepada teman baik emma. Dia tau lah perangai emma coz dia pun emma yang tegur dia dulu. !! :P
And 1st impression dia ingat emma still study lagi... waaaa syok  nye.. terperasaan muda pulak !! ehhehehe :D jangan jeles ieda !! Tapi itulah hakikatnya, emma akan tegur sape-sape jer and emma boleh join atau duduk satu table dengan dorang kalau emma rasa dorang boleh let go and satu kepala dengan emma coz emma nie kuat gelak !! ada jer bahan nak kacau orang !! tak percaya ??? pergi tanye Ieda!! hahahaha

Sebenarnya emma nie tak reti pun nak sombong-sombong nie. Buat lemas perut jer! macam kera sumbang lak sebab tak boleh nak bercakap !! Sebab mulut emma nie macam murai tercabut ekor !! asyik nak bercakap jer !!!

So bagi Emma kenal lah dulu emma baru judge okay if emma sombong atau tak !! 



www.tips-fb.com

4 comments:

  1. emma seorang yang sombong..sekian. ahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha..ckit2 nk tnye ieda..bape byk dh nama ak ko petik..tapi ternyata sumenyer sureeee..benerrrr ..:)

    ReplyDelete
  3. H.J : Waaaaa sampai hati... Emma tak sombong okay. Tak baik tau buat fitnah di siang hari ... weee :p

    ReplyDelete
  4. Ieda : heheheheh yeps memang betul kan ??? heheheh cayang mak cik :p

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!