-->

Google+ Followers

Tuesday, July 19, 2011

Segmen 5: impress me and i will review your blog...

09.26am@Bangsar


Hi selamat pagi !! Pagi ni Emma join segmen lagi !! weee :p Segmen nie dari Abg Yen. Bukan matawang negara Jepun ok yang "Yen" tu.. tapi "Yen" adalah singkatan or nama manje gitu " Hidayat Fazrin.. waaaa stylo tak name dia ?? stylo kan macam rupa tuan dia.. hahahaha :p


Segmen dia "impress me and i will review your blog..." hahahaa Emma nie tak lah pandai sangat nak impress orang nie :p hurm apa yang Emma boleh cakap Nie lah 1st time Emma join segmen abg Yen and kenal abg Yen. :p Sorrrrrrryyy abg Yen :D

Emma kenal abg Yen nie pun dari Blog AlyaEsprezzo. If dia tak buat entry pasal abg Yen nie memang Emma tak kenal lah dia.. hehehe bukan apa, Emma pun baru lagi dalam dunia blogging nie. So masih banyak lagi yang Emma tak tahu and perlu Emma explore lagi :D

Okay cerita pasal abg Yen nie, as my 1st impression la.. dia memang stylo !! dari segi rupa, gaya and cara dia ada cara yang tersendiri :p waaa kang "terperasaan lebih pulak abg Yen nie !! " hehehhe :p 

Tapi sekali pandang da macam rupa kawan Emma pulak :p hahahhaha dua kali pandang rupa abg Yen lah !! heheheh :p tapi siyes abg Yen, hampir serupa !! 

Hurm apa Emma nak cite nie ek ??? waaa tak reti lah.... :P
www.tips-fb.com

5 comments:

  1. salam...
    abg yen dtang melawat...
    nice blog n thanx sudi bercerita pasal abg yen ni hahaha...tq to alya jgk...

    ReplyDelete
  2. thanks abg yen... hahahah nak tukar panggil abg Ee lah ek ?? hahahah :p

    ReplyDelete
  3. salam..hyee aye dtg dri blog abg yen..oppsss dri ee day facebook..hahaha...

    http://waneey89.blogspot.com/2011/07/segmen-5-impress-me-i-will-review-your.html

    ReplyDelete
  4. CIK CHIPSMORE : Hi cik chipsmore...owh datang dr facebook abg ee ek ??? hahah :p

    ReplyDelete
  5. emmajean: ekeke..yer laa aye jumpe kamu kat situ..lalal..nice this blog..swet2..lalalla

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!