-->

Google+ Followers

Monday, July 25, 2011

Super Impose di Internet

11.30am@Bangsar


Jari jemari begitu lincah menari-nari hari nie. Mungkin disebabkan boss yang tak masuk office lagi maka keje pun tak lah banyak :P Sedang melayari internet dengan membuka Facebook tiba-tiba Emma dikejutkan dengan berita yang agak mengaibkan. Bila gambar di super impose!!! Sape????? Alhamdullilah ia buakn gambara Emma tapi ia telah menimpa ke atas kawan baik Emma. Kejam nyer orang yang buat tu kan ??? 






Nasib baik tindakan awal dah buat, Account fb tu dah di block!! Apalah yang dengki sangat orang tu nak aibkan orang lain macam tu !! Ish pagi-pagi lagi dah buat panas hati jer... siap kau mangkuk !! menjawab lah kau dengan Tuhan nanti ok???


Ni zaman 2011, bukan zaman 1990 lah.. takkan lah orang tak boleh nak fikir gambar tu gambar super impose !! ish..ish.. kesian kat kawan Emma nie !! Nasib baiklah kawan-kawan sekeliling bagi support kat dia. If not jadilah macam kawan Emma yang sebelum nie berkurung dalam rumah. Malu nak keluar rumah !! Walaupun tu bukan salah dia!! Tapi sebab orang yang dengki dia jadi malu nak berdepan dengan orang ramai!! 


Kalau nak letak image untuk arah kebaikkan tak perlah. Ni untuk memalukan orang lain !! Please lupakan jer niat macam tu !! tak baik menganiaya orang. Esok-esok korang dapat balasan yang lebih teruk dari apa yang korang buat!!



www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!