-->

Google+ Followers

Thursday, August 4, 2011

Yana Follow blog ??? waaaa terharu nya

09.50am@Bangsar

Puasa yang ke 4 sudah !! Tahap kemalasan nak pergi kerja semakin melanda !! ** apakah ini ??? weee sejak bila Emma jadi malas nie ??? waaa tak mau..tak mau !! Namun tak kuturutkan rasa hati yang malas nak pergi kerja tu dengan mengheret kaki ku melangkah ke LRT KG BHARU !! Waaaaaaaa ngantok nyer.... namun rasa mengantuk tu hilang bila dapat message dari seseorang !!! ahhahahah terus senyum seh !!! and dengan tahap kesabaran yang mencurah-curah bal lava gunung berapi.. hahahah tak sabar nak cerita kat Cik Ieda sebenarnya!! weeee :p

Sampai-sampai jer kat LRT Bangsar, Cik Ieda tak sampai lagi !! lambat betul minah nie!! maklumlah sama-sama bangun lambat kot hari nie !! aik semalam dah dapat mc lambat lagi ker mak cik nie ??? =)  5 minit tunggu bas pun sampai then muncul lah Cik Ieda duk terkedek-kedek melangkah menuju ke arah bas !! yezza banyak seat kosong !! tak payah lah nak berdiri... yeay..yeay !!

"pst..pst.. Ieda, jangan jeles tau !!! "

" Pe kes??? "

" Yana jadi follower kat blog aku yang ntah hape-hape tu !! "

" waaaa tak aci.... "

" Tak percaya ??? nah tengok msg Yana kat fb aku !! " hahahhahaha

hahahahahha Emma pun tak sangka Yana akan follow blog nie !! Yang nyata minat Emma kat dia dah semakin bertambah-tambah dah nie !! Tak pe lepas ni boleh belanja Yana makan !! Kan Yana ????


Ala... 220 jer follower blog nie !! bukan femes pun !! hahahah =) apa-apa pun thanks Yana
www.tips-fb.com

4 comments:

  1. Listen to radio and watch tv online 24hrs non stop in just one click.Visit
    CLICK >> WATCH MALAYSIA TV ONLINE
    RTM1 .RTM2 ,TV3 ,TVi ,1Hijautv ,PAS TV,MOBTV
    AND MORE..
    Click >> LISTEN MALAYSIA RADIO ONLINE
    WATCHING MOVIE FREE CLICK > HBO FREE <

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!