-->

Google+ Followers

Monday, August 22, 2011

" Blogwalking sebelum raya"



Join segmen Lulu.... boleh blow walking sebelum raya sambil buat kuih kat umah... hahahhaha =P padehal baru buat 2 jenis kuih jer... macam rajin sangat tahun nie nak buat kuih kan... hahahaha =)

Okay, di kesempatan kali nie Emma nak mengucapkan selamat Berpuasa dan selamat menyambut Hari Raya. Jap nak bagi pantun wajib kat korang nie....

Jalan-jalan cari baju raya,
Pening kepala tak tahu nak pilih yang mana,
Ramadhan kian berakhir, Syawal kian menjelma,
Salam Aidilfitri dari Emma sekeluarga....






www.tips-fb.com

14 comments:

  1. syieda dtg dr blog akak Lulu...

    selamat hari raya dan salam kenalan..jom ke rumah syieda
    http://shuhaida313.blogspot.com/

    ^_^

    ReplyDelete
  2. Salam singgah dan Selamat Hari Raya Aidilfitri daripada Kancil...


    jom singgah ke blog kancil

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/segmen-lulu-pages-blogwalking-sebelum.html

    ReplyDelete
  3. BW sambil follow blog ni sementara tunggu berbuka!! Huhu

    http://adi27mac1990.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

    ReplyDelete
  4. hehe..selamat berpuasa dan selamat hari raya.

    p/s : nak cari bf online ke? hehe..(rujuk komen awak dlm entry saya jodoh online).

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  5. Kunjung mengunjung dari segmen Lulu Caldina.

    http://gen2merah.blogspot.com/2011/08/segmen-blogwalking-sebelum-raya.html

    Salam aidilfitri. Mohon maaf andai ada silap dan salah sesama kita jika ada yang tersinggung dan tersalah faham..

    Maaf Zahir dan batin untuk 1 syawal yang kian menjelang. Moga sisa-sisa Ramadhan yang ada kita tingkatkan amal dan ibadah sebanyak yang mungkin.

    ~Ikhlas dari saya Gen2Merah. Salam kemaafan~

    ReplyDelete
  6. hai dear, ryn singgah cnie dri segmen LULU CALDINA. .
    salam perkenalan :))

    okeyh, smentare sempat nie, ryn nak mitak maaf if ade wat sala or silap spanjang b'blogging nie. . al maklum la, first year braye as blogger :)) hehe. . lastly, ryn nak ucap SELAMAT ARY RAYE ! yeayyh. . nak duit raye buleyy ? =p

    ReplyDelete
  7. salam lebaran, maaf zahir dan batin daripada WARDAH ALISYA

    ReplyDelete
  8. salam...mama dtg dr segmen Lulu Caldina...

    selamat hari raya mama ucapkn dan bersamalah kita bermaafan...

    http://maszull.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

    ReplyDelete
  9. Salam ukhuwah..

    Selamat Hari Raya Aidilfitri...

    Maaf Zahir Batin :)...

    ReplyDelete
  10. selamt hari raya maaf zahir dan batin dari arulchelsea..

    http://arituarini.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

    ReplyDelete
  11. Lulu Caldina : salam aidilfitri lulu =)

    ReplyDelete
  12. hye!!! syieda datang buat lawatan raya... hikhik...

    selamat hari raya maaf zahir dan batin...
    semoga raya tahun ini lebih ceria..^_^

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!