-->

Google+ Followers

Friday, August 19, 2011

Sesi Tambah Lemak di Dapur Penyet

10.29am@Bangsar

Hi, salam 1 blogger !!! selamat pagi and salam 19 Ramadhan bagi umat Islam yang berpuasa !! Dah 19 hari kita berpuasa kan ???? bermakna lagi 11 hari kita bakal meninggalkan Ramadhan dan akan besua dengan Syawal pulak !! Apa persiapan Raya korang ??? Jangan plan last-last minute !! bahaya tau !! hehehehe

opsss Semalam dapat jugaklah Emma berbuka puasa dengan member-member kat area Bangsar nie !!! macam-macam dugaan yang kami lalui semalam !! antaranya hujan lebat lah, handphone Dilla tertinggal laaa, lepas tu balance duit terkurang la... kat LRT, sesi berjalan mengejar masa menuju ke Maju Junction Mall bersama Diva kita orang Kak Zura !! ahahhaha =P. Walaupun letih dan pelbagai dugaan namun berjaya jugak kitaorang mengharunginya!! cayalah korang !!! cayangggg korang =) hehehehe

lokasi berbuka at Dapur Penyet

no table kamiiiiii

Harga makanan.. alaaaa baru RM 40 jerrr

the marvelous drinks

menu utama Ayam Penyet dan Bawal Bakar

Muka boring Menanti berbukaaaa

Sesi gosip and hot story kamiiii

we're bestfriend.....4 ever =)

ternak lemak....tak cover-cover daaaa

tuuuu diaaa minah kuat melantak...

Dah kenyang mesti habiskan airrr

Ieda yang kepedasan akibat sambal yang memang terbaek !!!

mamat nak promote perfume DKNY

khusyuk dengar penerangan... ingat dapat perfume FREE

www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Blog ni dah tersenarai dalam bloglist Lulu-Pages :)

    ReplyDelete
  2. Lulu Caldina : Thank you Lulu =)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!