-->

Google+ Followers

Thursday, August 18, 2011

Menanti Sesi Berbuka puasa !!


03.41pm@Bangsar

Kesibukkan yang melanda membuatkan jari jemari tak begitu lincah dan terbatas menari-nari di papan keyboad kesayangan Emma nie !! =) Nak buat macam mana, kena habiskan kerja jugak before Raya yang bakal menjelma nie !! Hurm sedar tak sedar dah 18 hari kita berpuasa kan ??? bermakna lagi 12 hari kita akan menyambut Syawal. waaaa tak sabar nya, tapi sayang pulak nak tinggalkan bulan Ramadhan yang penuh keberkatan nie !!

Time bulan-bulan puasa ni lah masing-masing duk pening kepala nak fikir nak makan apa, berbuka kat mana !! Yang selalu berbuka kat luar tu sah-sah lah macam-macam tempat dorang dah try. Betul tak ???  Hurm hari nie adalah sesi berbuka puasa kat luar dengan kawan-kawan Emma !! ahhahaha kiranya nie sesi berbuka puasa yang ketiga Emma sepanjang bulan Ramadhan nie !! selalunya Emma akan berbuka kat rumah dengan family. Bukan apa, Emma memang agak 'kureng' sikit makan kat luar nie coz Emma akan selalu sakit perut if makan makanan kat luar !! ahahahahha tu lah masalah nya !! Perut ngada-ngada nie =P

So hari nie, Emma, Dilla, Kak Zura and Ieda akan berbuka kat 'Dapur Penyet' Maju Junction Mall. heheheh Dilla yang suggest tempat tu !! Dia cakap best !!! ahahhaha so kalau best mesti kena try, betul tak ???


Wajah-wajah diva yang 'tak boleh belah'  hahahhaha yang bakal menggegarkan DAPUR PENYET Maju Junction Mall. =P

Dilla, Kak Zura and Its Me (Emma)

Emma, Ieda, Dilla

www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!