-->

Google+ Followers

Wednesday, August 3, 2011

Waaaa Yana Samsudin

11.30am@Bangsar


Assalamualaikum and selamat berpuasa semua !! Hari ni dah puasa yang ke 3. Dah ada yang tinggal puasa ker??? Kepada yang tak berpuasa dan tengah makan tu cover-cover sikit okay cili yang melekat kat gigi tu !! opsssss sorry !!!


Emma ada terbaca dalam satu entry Ujang nie kelik sini.Dalam entry nie Ujang ada cakap yang Yana ni sangat sporting !! But Emma akui yang Yana nie memang sporting!! Time Emma pernah terserempak dengan dia dulu kat mane ek ??? lupa pulak !! Yana tak kedekut dengan senyuman !! Tak percaya ??? Tengok gambar kat bawah nie !!!







Comel kan Yana nie??? Emma paling suka tengok lesung batu dia... eh silap Lesung pipit dia !! ahhahaha dalam kan ??? Emma start minat Yana nie bila tengok cerita "LU'LU" sangat comel... hahahhaha and start daripada tulah Emma mula minat dengan setiap lakonan dia !! And ternyata Yana mempunyai bakat yang besar dalam industri lakonan !! Gud Luck Yana





www.tips-fb.com

4 comments:

  1. azam : comel kan ??? Emma pun suka :P

    ReplyDelete
  2. Dia seorang yang sempoii.. Chomel pastu macho lak tuh ! Hehe :)

    ReplyDelete
  3. MTT : Tau tak pe... memang double chomel ler =)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!